Haemme taloushallintoon henkilöitä | 30.8.2021

HAEMME TALOUSHALLINTOON KAHTA HENKILÖÄ

Haemme taloushallinnon monipuolisiin tehtäviin kahta henkilöä Lahden tai Malmin toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen.

Vakituiseen työsuhteeseen haemme henkilöä, jonka työhön kuuluu aluksi avustavat taloushallinnon tehtävät, mm. osto- ja myyntireskontraan liittyvät työtehtävät. Etsimme sosiaalista, yhteistyökykyistä ja oppivaista henkilöä taloushallinnon kasvavaan tiimiin. Oppimisen kannalta on tärkeää pystyä ottamaan oppia vastaan kollegoilta ja tekemään työtä sekä itsenäisesti että tiimissä. Etsimällämme henkilöllä on positiivinen ja joustava asenne sekä halu/kyky oppia uutta. Kaupallinen koulutus on hyvä perusta oppia tehtäväkokonaisuus. Työssä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja sekä uusien järjestelmien nopeaa omaksumista. Kyseessä on kokoaikatyö.

Määräaikaiseen työsuhteeseen haemme henkilöä, jonka tehtäviin kuuluu mm. myyntilaskutusta sekä ostoreskontraa siihen liittyvine toimialan erityispiirteineen. Etsimme sosiaalista, yhteistyökykyistä ja osaavaa henkilöä Varten taloushallinnon kasvavaan tiimiin. Työtä tulee pystyä tekemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Etsimällämme henkilöllä on positiivinen ja joustava asenne sekä halu oppia uutta. Aiempi työkokemus toimistotyöstä sekä kaupallinen koulutus ovat hyvä perusta oppia tehtäväkokonaisuus. Työssä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja sekä uusien järjestelmien nopeaa omaksumista. Työ on kokoaikatyötä alkaen viimeistään heti lokakuussa.

Työt ovat toimistotyötä joko Lahden tai Malmin toimipisteessä. Tarjoamme työpaikan vahvasti kasvavassa perheyrityksessä, jossa kehität omaa osaamistasi. Viihtyisät työtilat sijaitsevat hyvin yhteyksien lähellä. Pääset tekemään töitä rennossa työyhteisössä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä saat perjantaina 3.9. klo 10-11:00:
Varte Oy, Minnariitta Östman, p.0400 454 671, minnariitta.ostman@varte.fi.

Jätä hakemus vakituiseen taloushallinnon tehtävään linkin kautta: LINKKI HAKEMUKSEEN
Jätä hakemus määräaikaiseen taloushallinnon tehtävään linkin kautta: LINKKI HAKEMUKSEEN

Tule tekemään töitä kanssamme!