Siirry sisältöön
Vartelaiset

Varten oma Varte Akatemia käynnistyi

Varte Akatemian tavoitteena kehittää tuotannon tehokkuutta.

Varte

Varte-akatemia-vierumaki-luokka_1600x

Varte perusti oman sisäisen koulutusohjelman: Varte Akatemian. Yrityksen johtoryhmä käynnisti koulutusohjelman suunnittelun syksyllä 2022 ja ensimmäiset koulutukset käynnistyivät jo keväällä 2023. Varte Akatemian tavoitteena on varmistaa organisaation osaaminen ja kehittää tuotannon tehokkuutta.

- Vartelaiset ovat yhtä kuin yhtiö, jotka rakentavat yrityksen menestyksen. Akatemian avulla haluamme varmistaa toimintamme kehityksen ja tehostamisen sekä samalla mahdollistaa vartelaisten oppimisen turvallisessa ympäristössä, jossa osaamista kehitetään vertaisiltaan oppien, kertoo Varten toimitusjohtaja Arto Jokinen.

Akatemian avulla Varte varmistaa tuotannontehokkuuden ja yhteisten toimintatapojen ymmärryksen. Ensimmäisissä koulutustoteutuksissa keskitytään tuotannon johtamisen koulutuksiin, josta jatkossa koulutuskokonaisuuksia kehitetään kattamaan koko organisaation. Varte Akatemia on osa Varten strategiaa, joka toimii yrityksen jatkuvan oppimisen tukena

- Koulutuksissa on tärkeää, että ne toteutetaan yhdessä kasvokkain. Uskomme, että hyvä ihmisten välinen vuorovaikutus edistää tiedon jakamista. Siksi on tehokasta pitää koulutuksia yhdessä oman väen kanssa ja siten saamme paremmin jaettua hyviä käytänteitä ja jakaa ajatuksia. Nyt etenkin rakennusalan hiljaisempana aikana nämä koulutukset ovat tärkeitä paitsi oppimisen ja kehittämisen kannalta, myös niiden avulla rakennetaan vahvaa yhteishenkeä, Jokinen jatkaa.

Varten työnjohdon ensimmäinen ryhmä kokoontui viikonloppuna Vierumäellä. Ryhmässä oli mukana 20 vartelaista, jotka olivat Varte-konsernin eri puolilta vastaavia työnjohtajia ja työmaainsinöörejä.

Varte-akatemia-ryhmä1-vierumaella

 

Lisätietoja

Varte Oy, Arto Jokinen, toimitusjohtaja, 050 327 4000, arto.jokinen@varte.fi 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024

Urakat

Varte Lahti urakoi TA:lle asuntoja Keravalle

Varte 22.05.2024

Urakat

Varte toteuttaa Heikkinen Yhtiöiden toimistotalon

Varte 20.05.2024