Siirry sisältöön
Vartelaiset

Varten kesätyöhaku 2024

Hae kesätöihin haalari- tai työnjohtotehtäviin Vartelle saat hyvää työkokemusta talonrakennusalalta.

Varte

varte-tyomaa-1200x

Hakuaika päättynyt! Haemme kesätyöharjoittelijoita Varte-yhtiöiden rakennustyömaille. Työmaitamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla, keski-Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa.

Varte Oy on perustettu 1996 ja se toimii konsernin emoyhtiönä. Yhtiön kotipaikka on Kouvolassa, mutta pääkonttori sijaitsee Helsingin Malmilla. Emoyhtiön liiketoiminta jakaantuu asunto- korjaus-, sekä liike- ja toimitilarakentamiseen. Lahden ja Päijät-Hämeen rakentamisesta vastaa Varte Lahti Oy ja Varte Lappeenranta Oy:n toiminta-alue kattaa koko Kaakkois-Suomen. Emoyhtiö Varte Oy vastaa konsernin yhteisistä tukitoiminnoista, kuten henkilöstöhallinnosta.

Kesäharjoittelupaikkoja on tarjolla eripuolilla konsernia työnjohdossa sekä rakennustyömaan eri tehtävissä esim. kirves- tai rakennusmiehen tehtävissä. Meillä pääset oikeisiin hommiin työmaalle harjoittelemaan talojen rakentamista ja saat kunnon työkokemusta, josta on varmasti hyötyä. 

Täytä kesätyöhakemus sivuillamme heti. Hakuaika päättyy 28.2.2024.

Vartelaisia on tätä nykyä jo yli 200 ja työmaita on käynnissä samanaikaisesti noin 30. Teimme 30.9.2023 päättyneellä tilikaudella konsernissa 198,7 miljoonan liikevaihdon. Meidät tunnetaan luotettavana ja muuntautumiskykyisenä rakentajana sekä ennen kaikkea laadukkaasta toiminnastamme. Olemme rakennusalan kannattavimpia yrityksiä, sen perustana ovat ihmiset ja henkilöstömme hyvinvointi.

Tule tekemään töitä kanssamme!

Täytä työhakemus Työnhakijalle-sivun kautta:

Työnhakijalle-sivulle

  

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi 148 asuntoa Jätkäsaareen

Varte 31.05.2024

Havainnekuva Versowoodin uudesta pääkonttorista iltavalaistuksessa
Urakat

Varte Lahti urakoi Versowoodin pääkonttorin

Varte 31.05.2024

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024