Siirry sisältöön

Varte-konsernin ilmoituskanava

Oletko kohdannut Varten toiminnassa väärinkäytöksiä ja epäasiallista toimintaa? Ilmoituskanava on viestin, jota kautta pääset tekemään anonyymisti ilmoituksen havaitsemasi tai epäilemästäsi väärinkäytöksestä/epäasiallisesta toiminnasta. Tavoitteena on väärinkäytösten ja korruption ehkäisyä ja paljastamista, turvaten ilmoittaja. Kyseessä on Kotimainen GDPR:n ja EU:n Whistleblowing-direktiivin mukainen ilmoituskanava.

Pyrimme Vartella aina toimimaan vastuullisena työnantajana tasapuolisesti ja tasa-arvoisesti koko henkilöstöä kohtaan. Emme salli minkäänlaista korruption tai harmaantalouden muotoja. Meille on tärkeää, että väärinkäytöksistä ja/tai epäasiallisesta toiminnasta saadaan tieto taholle, jossa oikeanlaisiin toimenpiteisiin voidaan ryhtyä.

Tämän ilmoituskanavan kautta voit ilmoittaa luottamuksellisesti havaitsemistasi tai epäilemistäsi väärinkäytöksistä tai epäasiallisesta toiminnasta. Ilmoituksen yhteydessä sinusta ei tallenneta henkilötietoja, kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi tai IP-osoitettasi ilman, että erikseen annat tietosi itse. Halutessasi voit antaa ilmoituksesi yhteydessä henkilötietoja, jolloin niitä käsitellään luottamuksellisesti sekä Varten tietosuojaperiaatteiden mukaan.