Siirry sisältöön
Työnhakijalle

Meillä rakennetaan yhdessä

Jos jossain kohtaa on kivi kengässä, niin ratkotaan asiat heti ja kehitetään yhdessä parempi tapa toimia.
-Arto Jokinen, toimitusjohtaja | Varte Oy

 

pidetty_tyonantaja

TYÖPAIKKA, JOSSA OLEMME KAIKKI YHTÄ PERHETTÄ

Laatu syntyy tekijöiden käsistä eikä ilman tekijöitä rakenneta. Tarjoamme turvallisen ja perheystävällisen työyhteisön kehittyvässä talonrakennusyrityksessä. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä pääsee työpäivän päätteeksi terveenä kotiin.

 

 • yhdessa_tekemisen_meininki
  Yhdessä tekemisen meininki
 • tyokykyvakuutus
  Työkyky­vakuutus
 • liikunta_ja_kulttuuriraha
  Liikunta- ja kulttuuriraha
 • tyosuhdepyoraily
  Työsuhdepyöräily
 • kouluttautumismahdollisuudet
  Kouluttautumis­mahdollisuudet

Haemme jatkuvasti uusia osaajia

Rakenna tulevaisuutta yhdessä Varten kanssa – lähetä meille avoin työpaikkahakemus!

MEILLÄ VIIHDYTÄÄN

Töissä pitää viihtyä ja siksi panostamme tekemisen rentoon meininkiin ja jokaisen vartelaisen hyvinvointiin. Uskallammekin väittää, että olemme rakennusalan mukavin työpaikka. Kurkkaa alta, mitä kaikkea vartelaiset pääsevät yhdessä tekemään.

 

Varte-HHM-kuvausseina

Liikkuminen

#VARTETREENAA

Olemme jo kolmatta kertaa mukana Helsinki Half Marathon -juoksutapahtumassa, jonne keräämme vartelaisista hyvän joukon. Osa vartelaisista juoksee 21 km, osa tulee mukaan tsemppaamaan ja osa osallistuu Helsinki10-juoksuun. Treenaamme yhdessä näitä tavoitteita varten. Itsensä haastaminen ja tavoitteisiin yltäminen luo onnistumisen tunnetta. Mikä onkaan hienompaa kuin päästä yhdessä jakamaan onnistumisia.

Varte_menopelit

MENOPELIT

Yhteiskäyttömoottoripyörät

Ei varmaan monessa yrityksessä kyllä näin hienoja menopelejä ole työntekijöiden käytössä kuin meillä. Hankimme vartelaisten yhteiskäyttöön kaksi moottoripyörää.

Varte_lapsi_mukaan_toihin

Tapahtumat

Lapsi mukaan töihin -päivä

Olemme perheyritys ja tiedämme, että oma perhe on jokaiselle vartelaiselle tärkeä asia. Olemme mukana toimistoillamme vuosittain Lapsi mukaan töihin -päivässä. Lapset ovat tervetulleita tutustumaan vanhempien työpaikkaan. Lapsilta olemme saaneet tiedon, että meillä on erittäin hieno laite työpaikoillamme: kahvikone, josta saa nappia painamalla kuumaa kaakaota.

Stig_1000x1000

KUNNIAVARTELAINEN: STIG

Kutsuimme kunniavartelaiseksi artisti Stigin ja aloitimme hän kanssaan yhteistyön keväällä 2021. Vartelaiset ottivat Stigin ilolla vastaan.

“Oli hienoa saada kutsu kunniavartelaiseksi. Vartelaiset ottivat minut mukaan kuin yhdeksi vartelaiseksi. Ehkäpä hienointa oli päästä tekemään vartelaisille oma biisi; Meitä Varte. Kaiken kaikkiaan kokemus olla kunniavartelainen on hieno juttu”, kertoo Stig.

Yhteistyössä syntyneitä lyhytvideoita ja Meitä Varte -kappaletta pääsee seuraamaan yrityksen sosiaalisen median kanavissa.

Kuuntele Meitä Varte -biisi Stigin kanssa työmaalla -video Lue mistä yhteistyö sai alkunsa