Siirry sisältöön
Työnhakijalle

Meillä rakennetaan yhdessä

Jos jossain kohtaa on kivi kengässä, niin ratkotaan asiat heti ja kehitetään yhdessä parempi tapa toimia.
-Arto Jokinen, toimitusjohtaja | Varte Oy

varte_tyontekijalle_hero_3

TYÖPAIKKA, JOSSA OLEMME KAIKKI YHTÄ PERHETTÄ

Laatu syntyy tekijöiden käsistä eikä ilman tekijöitä rakenneta. Tarjoamme turvallisen ja perheystävällisen työyhteisön kehittyvässä talonrakennusyrityksessä. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä pääsee työpäivän päätteeksi terveenä kotiin.

 

pidetty_tyonantaja
 • yhdessa_tekemisen_meininki
  Yhdessä tekemisen meininki
 • tyokykyvakuutus
  Työkyky­vakuutus
 • liikunta_ja_kulttuuriraha
  Liikunta- ja kulttuuriraha
 • tyosuhdepyoraily
  Työsuhdepyöräily
 • kouluttautumismahdollisuudet
  Kouluttautumis­mahdollisuudet

Haemme jatkuvasti uusia osaajia

 

Rakenna pikkuisen parempia taloja kanssamme – lähetä meille avoin työpaikkahakemus!

MEILLÄ VIIHDYTÄÄN

Töissä pitää viihtyä ja siksi panostamme tekemisen rentoon meininkiin ja jokaisen vartelaisen hyvinvointiin. Uskallammekin väittää, että olemme rakennusalan mukavin työpaikka. Kurkkaa alta, mitä kaikkea vartelaiset pääsevät yhdessä tekemään.

 

_MG_5761

TYÖYHTEISÖ

Aidosti tyytyväisiä Vartelaisia

Varten työtyytyväisyyskyselyn tulokset todistavat, että me vartelaiset olemme aidosti tyytyväisiä työyhteisömme ilmapiiriin ja yhteistyöhön työkavereiden kanssa. Tulokset kertovat myös, että tunnemme olevamme osa työyhteisöä eikä meillä syrjitä tai kiusata. Viihdymme hyvin omassa työssämme ja olemme motivoituneita tekemään parhaamme. Esimiesten toiminta on saanut hyvää palautetta.

Varte-HHM-kuvausseina

Liikkuminen

#VARTETREENAA

Olemme jo kolmatta kertaa mukana Helsinki Half Marathon -juoksutapahtumassa, jonne keräämme vartelaisista hyvän joukon. Osa vartelaisista juoksee 21 km, osa tulee mukaan tsemppaamaan ja osa osallistuu Helsinki10-juoksuun. Treenaamme yhdessä näitä tavoitteita varten. Itsensä haastaminen ja tavoitteisiin yltäminen luo onnistumisen tunnetta. Mikä onkaan hienompaa kuin päästä yhdessä jakamaan onnistumisia.

Varte_menopelit

MENOPELIT

Yhteiskäyttömoottoripyörät

Ei varmaan monessa yrityksessä kyllä näin hienoja menopelejä ole työntekijöiden käytössä kuin meillä. Hankimme vartelaisten yhteiskäyttöön kaksi moottoripyörää.

varte-jalkapallo-lakko

Tapahtumat

Lapsi mukaan töihin -päivä

Olemme perheyritys ja tiedämme, että oma perhe on jokaiselle vartelaiselle tärkeä asia. Olemme mukana toimistoillamme vuosittain Lapsi mukaan töihin -päivässä. Lapset ovat tervetulleita tutustumaan vanhempien työpaikkaan. Lapsilta olemme saaneet tiedon, että meillä on erittäin hieno laite työpaikoillamme: kahvikone, josta saa nappia painamalla kuumaa kaakaota.

Heikki-ja-Harri

PERHEYHTIÖ

Omistajat mukana rakentamassa

Varten juuret yltävät aina vuoteen 1995, jolloin Heikki Koho siirtyi Joutec Oy:n toimitusjohtajaksi ja seuraavana vuotena yhtiön nimi vaihtui Rakennus-Varte Oy:ksi. Heikin poika Harri Koho aloitti yrityksen palveluksessa 2011. Tänäpäivänä Heikki toimii konsernin hallituksien puheenjohtajana ja Harri Varte Oy:n varatoimitusjohtajana.

IMG_20220407_140350

TAPAHTUMAT

TYKY-päivät

Henkilöstömme työkyky on ensisijaisen tärkeää. Järjestämme joka vuosi tyky-päivän koko konsernin henkilöstölle, jossa vietetään yhteistä päivää rennossa mutta hieman pulssiakin nostattavassa päivässä. Vuonna 2022 pääsimme testaamaan Padel-taitoja ja tekemään inbody-mittaukset.

Vartelaisten ajankohtaista

 • Vartelaiset

  Varten kesätyöhaku 2024

 • Varte Akatemian työnjohdon ryhmä Vierumäellä
  Vartelaiset

  Varten oma Varte Akatemia käynnistyi

 • Vartelaiset

  Varte mukana Eläköön Kartsi -tapahtumassa 15.4. Karakalliossa

 • Vartelaiset

  Kesäharjoittelu Vartella

 • Vartelaiset

  Tuomas Parvilasta Varten asuntorakentamisen johtaja

 • Vartelaiset

  Varte kasvattaa tunnettavuuttaan artisti Stigin avulla