Siirry sisältöön
Rakennusalan perheyritys

Luotettavuus on ehdoton laadun tae

Meille hyvä laatu on tärkein kilpailukeino. Päämäärämme kaikessa toiminnassamme on, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamansa palvelun ja tuotteen laatuun, olipa kysymys uudesta asunnosta tai urakkakohteen rakentamisesta.

ME OLEMME VARTE

Varte on yksi Suomen merkittävimmistä perheomistuksessa olevista talonrakennusalan yrityksistä. Olemme kokenut talonrakentaja ja asuntotuottaja. Emoyhtiö Varte Oy:n päätoiminta-alueena ovat pääkaupunkiseutu sekä Kaakkois-Suomi. Tytäryhtiö Varte Lahti Oy:n toiminta-alue käsittää Lahden talousalueen ja Keski-Uudenmaan kunnat. Varte Lappeenranta Oy:n toiminta alueena on Kaakkois-Suomi.
 
Varte Oy:n toimitusjohtajana toimii Arto Jokinen, Varte Lahti Oy:n toimitusjohtajana Juha Sankari ja Varte Lappeenranta Oy:n toimitusjohtajana toimii Seppo Tokkola. Pääomistajista, Kohon perheestä, Heikki Koho toimii molempien yhtiöiden hallituksien puheenjohtajana ja Harri Koho Varte Oy:n varatoimitusjohtajana.
 
Vahvuutemme on monipuolinen osaaminen. Olemme rakentaneet jo yli 25 vuoden ajan monenlaisia hankkeita: asuinkerrostaloja, toimitiloja, korjausrakentamis- ja teollisuuskohteita sekä erityisosaamista vaativia julkisia rakennuksia, kuten kouluja ja päiväkoteja. Visiomme on olla Suomen kiinnostavin rakennusalan yritys.

 

Vuosikertomukset

Varte-vuosikertomus-2021-kansi
Varte_vuosikertomus_2020_kansi
Varte_vuosikertomus_2019_www_kansi
varte_vuosikertomus_2018
Varte_vuosikertomus-2017-kansi
Varte_vuosikertomus-2016-kansi
yhteistyo

Kumppanuus

Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kuunnellen heidän tarpeitaan. Koko henkilöstömme tekee yhdessä töitä, ja kunkin erityisosaaminen ja ammattitaito hyödynnetään riippumatta työtehtävästä tai asemasta organisaatiossa.

luotettavuus

Luotettavuus

Olemme kaikessa toiminnassamme luotettava ja avoin kumppani, johon asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme voivat aina luottaa. Toimintamme lähtökohtana on aina yhteiskuntavelvoitteiden tinkimätön noudattaminen. Teemme minkä lupaamme on mottomme.

muuntautumiskyky

Muuntautumiskyky

Erotumme kilpailijoistamme joustavuudella ja muuntautumiskyvyllä markkinoiden ja toimintaympäristön muuttuessa. Aktiivinen vaihtoehtojen tutkiminen projektin kaikissa vaiheissa tuo lisäarvoa asiakkaalle ja omalle toiminnalle. Pidämme silmämme aina auki ja harkitsemme uusia mahdollisuuksia ja ratkaisuja.

rattaat

Jatkuvuus

Suoritamme jatkuvaa riskien analysointia ja vältämme ylisuuria riskejä. Korostamme yrityksen toiminnassa pitkäjänteisiä ratkaisuja, jotka turvaavat asemamme markkinoilla ja roolimme vastuullisena työpaikkana. Haluamme tehdä ratkaisuja, jotka turvaavat yrityksen jatkuvan kehittymisen ja toiminnan pitkälle tulevaisuuteen. Hyvin hoidetut projektit mahdollistavat jatkumoa asiakassuhteisiin.

Luotettavaa Varte-laatua

Meille hyvä laatu on tärkein kilpailukeino. Käytössämme on ISO 9001:2015 -sertifioitu laatujärjestelmä, joka ohjaa yrityksen kaikkia prosesseja. Hyväkin toimintajärjestelmä on kuitenkin vain työkalu – tärkeintä on motivoitunut henkilöstö. Lopputuotteen laatu syntyy suunnittelussa ja rakentamisessa koko hankkeen aikana. Hyvän laadun syntyminen edellyttää, että yritys on selkeästi määritellyt ja vastuuttanut toimintatapansa kaikissa avaintoiminnoissaan. 

Laadun lähtökohta on huolellinen ja ammattitaitoinen suunnittelu, jota täydentävät tarkoituksenmukaiset rakenne- ja materiaalivalinnat. Päämäärämme kaikessa toiminnassamme on, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamansa palvelun ja tuotteen laatuun, olipa kysymys uudesta asunnosta tai urakkakohteen rakentamisesta.

Rakennusten ja asuntojen laadukas toteuttaminen edellyttää ammattitaitoista ja kokenutta henkilöstöä tuotannon kaikissa työtehtävissä. Meille laatu merkitsee myös, että jokainen vartelainen on ylpeä omasta työstään ja työantajastaan. Tyytyväinen asiakas on meille paras kiitos työstämme. Haluamme aina palvella asiakkaitamme aidosti kuunnellen sekä avoimesti, rehellisesti ja ammattitaitoisesti. 

Varte_ISO_9001
Varte_Oy_Suomen_Vahvimmat
Varte_RALA_patevyys_RGB
Varten tarina

Varte on luotettu ja laadusta tunnettu talonrakentaja

Varte_Heikki_Koho_FB

Olemme ensimmäisten 25 vuotemme aikana kasvaneet ja kehittyneet monipuoliseksi rakennusalan perheyritykseksi. Varten vakaasti etenevä kasvutarina vakavaraisena perheyhtiönä alkoi Kouvolasta, kun Heikki Kohosta tuli vuonna 1996 Joutec Oy:n toimitusjohtaja ja osakas. Samalla yhtiön nimeksi vaihdettiin Rakennus-Varte Oy.

Tutustu Varten tarinaan
Varte_Heikki_Koho_FB