Siirry sisältöön
Varte_hankekehitys_1920
Hanke­kehi­tyksen ratkaisut

Hanke­kehitys

Toimimme kumppanina asuntorakentamisen, toimitilojen ja korjausrakentamisen hankkeissa sekä erilaisissa kiinteistökehityksen hankkeissa.

Kokemuksemme turvin haemme ja löydämme yhdessä parhaiten liiketoimintaasi tukevan ratkaisun. Kyseessä voi olla esimerkiksi uusi liike- tai toimitilahanke, vanhojen tilojen muutos asunnoiksi tai omistamasi tontin järkevämpään käyttöön liittyvä kehityshanke.

Löydämme parhaan ratkaisun tutkimalla mahdollisuuksia yhdessä.

HANKE­KEHITYS VARTEN KANSSA

Onko sinulla tarve ja käyttäjät liike- tai toimitiloille, mutta ei tonttia eikä toteuttajaa? Etsitkö osaavaa kumppania aluekehittämisen hankkeeseen? Löytyykö taseestasi hyödyntämätön tontti?

Olemme luotettava ja avoin kumppani. Kehityshankkeissa päämäärämme on parhaan ratkaisun toteuttaminen yhdessä. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun ja saa laadukkaan lopputuotteen.

Toimimme asiakkaan tarpeiden mukaan: aloitamme tarvittaessa maanhankinnasta, kartoitamme eri vaihtoehdot, suunnittelemme monimutkaisenkin hankkeen huolella, rakennamme laatu edellä ja hoidamme kaikki valmistumisen jälkeen vaadittavat tehtävät. Varmistamme, että lopputuote on laadukas.

Erityisosaamistamme on vaativienkin kaavamuutosten sekä monia osapuolia koskevien hankkeiden läpivieminen luotettavasti ja joustavasti niin, että hanke on kaikkien kannalta paras ratkaisu. Teemme minkä lupaamme.

Tutustu palveluihimme. Tarjoamme mahdollisuuksia ja etsimme aina asiakkaan kanssa yhdessä parhaan ratkaisun.

Varte-Palopellonheikki-julkisivu-sisäpiha-1080
Varte asuntorakentaminen

Asun­to­raken­ta­minen

Tutustu tarkemmin
Varte toimitilarakentaminen

Toimi­tila­raken­taminen

Tutustu tarkemmin
Varte korjausrakentaminen

Korjaus­raken­ta­minen

Tutustu tarkemmin
Varte_Ankkurikatu_5

Kysy kokonais­rat­kaisua

Tutkimme parasta ratkaisua antamiesi tietojen pohjalta ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Varte_Vehkalantie_8-14

Tule toimit­tajaksi projek­tei­himme!

Laajennamme alihankkija- ja kumppaniverkostoamme jatkuvasti. Rakennamme ja korjaamme pääkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä ja Kaakkois-Suomessa.

Lue lisää ja tule kumppaniksi