Siirry sisältöön
Vartelaiset

Kesäharjoittelu Vartella

Varte

varte-tyomaa-kesa

Varte-yhtiöt työllistivät kesäharjoittelijoita kesällä 2022 usealla työmaalla Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä ja Etelä-Karjalassa. Harjoittelijoiden ottaminen mukaan oppimaan rakennustyömaille on paitsi opiskelijoille, myös Vartelle merkityksellinen asia.

Rakennusalan opiskelija pääsee suorittamaan harjoittelun rakennustyömaalle, soveltamaan koulussa opittuja asioita ja tekemään käytännön töitä. Varte tarjoaa kesäharjoittelun avulla opiskelijalle kokemuksen oppia aidossa ympäristössä ja kokemuksen olla osana rakennusalan perheyritystä. Opiskelijat pääsevät tutustumaan kesäharjoittelussa yrityksen tapaan toimia. Vartelle kesäharjoittelut ovat osa sosiaalista vastuuta ja Varte haluaa olla helposti lähestyttävä yritys työnantajana. Tutustumalla yritykseen harjoittelun kautta, voi se parhaimmillaan ohjata opiskelijaa hakemaan valmistumisen jälkeen töihin Vartelle.

Varten työmaa Helsingin Kalasatamassa

 

RakennustVarte-voutilainenekniikan opiskelija Amanda Voutilainen oli kesän 2022 työnjohtoharjoittelussa Vartella. Amanda kertoi, että oli törmännyt Varteen jo ennen hakemista kesätöihin ja kiinnostuikin heti kun näki Varten hakevan kesätyöharjoittelijoita työmaille. ”Pidin Vartea houkuttelevana harjoittelupaikkana yrityksen arvojen sekä perheomisteisuuden takia ja päätin hakea Vartelle”, Voutilainen kertoo. Voutilainen oli kesäharjoittelussa Helsingin Kalasatamassa sijaitsevalla asuntorakentamisen työmaalla, jossa Varte rakentaa Bassolle yhteensä 145 asuntoa.

Työmailla on tärkeää, että jokainen työmaalle menevä henkilö perehdytetään aina huolella. ”Ensimmäisten viikkojen aikana sain kattavan perehdytyksen ja toimin mentorin ohjeistuksella. Työmaalla olen päässyt kesän aikana tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä tarvikkeiden hankinnasta työmaan siistinä pitämiseen ja työturvallisuudesta huolehtimiseen asti”, Voutilainen kertoo harjoittelustaan.

Varte-tyomaa-ansakuja-veho

 

varte-aniscenko

Rakennustekniikan opiskelija Vilens Aniscenko työskenteli kesäharjoittelussa toimitilarakentamisen työmaalla Vantaalle, jossa Varte urakoi Vehon toimitilojen laajennuksen. Rakennusalan yrityksenä Varte oli Aniscenkolle uusi mutta kertoi, että hänet otettiin kuin isoon perheeseen mukaan. ” Varte oli minulle täysin uusi yritys. Koin, että yritys on menossa oikeaan suuntaan, saavuttanut menestystä ja saavuttaa myös paljon tulevaisuudessa. Heti alusta alkaen minua kohdeltiin erittäin hyvin. Pidän Vartea yhtenä suurena perheenä, jossa kaikki auttavat toisiaan ja saavuttavat tavoitteita yhdessä”, Aniscenko kertoo.

Työharjoittelussa oma innostus työtä kohtaan on tärkeää oppimisen kannalta. ”Työmaalla pääsin mukaan tekemään paljon erilaisia vaiheita ja olen oppinut tekemään erilaisia tarkastuksia. Sain paljon ymmärrystä ja kokemusta siitä, mitä työnjohto oikeasti käsittää työmaalla. Yritin oppia harjoittelun aikana mahdollisimman paljon”, Aniscenko kertoo harjoittelusta oppimisesta.

 

Voutilainen ja Aniscenko kertovat, että valmistumisen jälkeen olisivat ehdottomasti valmiita hakemaan Vartelle töihin. Harjoittelussa on merkittävässä roolissa aina työmaan väki, jotka ottavat harjoittelijat vastaan ja varmistavat, että kesäharjoittelu on opiskelijalle hyvä ja opettavainen kokemus. On hienoa, että kesäharjoittelijat ovat olleet harjoitteluun Vartella tyytyväisiä ja harjoittelut onnistuneita.

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi 148 asuntoa Jätkäsaareen

Varte 31.05.2024

Havainnekuva Versowoodin uudesta pääkonttorista iltavalaistuksessa
Urakat

Varte Lahti urakoi Versowoodin pääkonttorin

Varte 31.05.2024

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024