Skip to main content
Image (17)

TOIMI­TILA­RAKEN­TAMINEN VARTEN KANSSA

Toteutamme projektit aina tiiviissä yhteistyössä kaikkien hankkeen osapuolien kanssa. Olemme toimitilarakentamisen hankkeissa luotettava ja joustava kumppani – todistetusti.

Meillä on laaja ja monipuolinen kokemus vaativien, erikokoisten ja erilaisten liike- ja toimitilojen toteuttamisesta. Rakennamme jatkuvasti uusia toimisto-, tuotanto-, varasto- ja liiketiloja ympäri Etelä-Suomea.

Tarjoamme vahvan osaamisemme asiakkaidemme käyttöön jokaisessa projektissa. Tutustu valmistuneisiin ja käynnissä oleviin rakentamisen projekteihimme.

VAPAITA toimitiloja

Varte-Tempo-2

TEMPO 2, Järvenpää

VALMISTUNUT

 • Järvenpää
 • Vapaana 1000m² + Toimistoparvi 100m²

 

Lue lisää
Varte-Kiitoradan-kulma

Kiitoradan KULMA, Vantaa

SUUNNITTEILLA

 • Vantaa
 • 1.krs 3 688 k-m²,
  p
  arvi 790 k-m²

 

Lue lisää
Image (17) copy 2

Amerinkuja, Tuusula

SUUNNITTEILLA

 • Tuusula
 • n. 14 500 k-m2

 

Lue lisää
Varte-Arcavia-upotus-IL

Arcavia, Vantaa

SUUNNITTEILLA

 • Vantaa
 • n. 7 000 m²

 

Lue lisää

Ytimessä asiakkaan tarpeet

Varte-laatu perustuu kumppanuuteen ja lyömättömään projektiosaamiseen, jonka ytimessä on asiakkaan tarpeet. Olemme tarpeen mukaan räätälöineet erilaisia urakkamalleja toteuttaen projekteja joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan.  Meille on tärkeää, että lopputuote vastaa asiakkaan tarpeita ja odotuksia.

Meillä on oma hankekehitys, jossa on vahva uusien toimitilojen suunnittelun ja rakentamisen osaaminen. Kokeneet projektipäällikkömme vievät hanketta hallitusti eteenpäin yhdessä hankinnoista vastaavan tiimin, rakentajien sekä hankkeen monien kumppanien kanssa. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla projektin etenemisestä.

Toimintamme perustana on ISO 9001:2015-laatujärjestelmä, joka ohjaa kaikkia prosessejamme. Tärkein valttimme laadun varmistamisessa on motivoitunut henkilöstö, jolle työn laatu ja asiakkaan tyytyväisyys ovat tärkeimpiä tavoitteita. Lue laatu-järjestelmästä lisää tästä

Minkälainen ratkaisu olisi teille sujuvin? Ota yhteyttä ja tutkitaan yhdessä paras ratkaisu. 

Toimitila-5

 

Kvr-urakka- tai projektinjohtomalli

Kokonaisvastuurakentamisen urakoissa eli KVR-urakoinnissa vastaamme urakoitsijana koko rakennushankkeen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Mielestämme KVR-urakkamalli on tilaajalle erityisen helppo, sillä yksi sopimuskumppani vastaa koko hankkeen onnistumisesta.

Toimimme tehokkaasti myös projektinjohtomallilla, jossa projektia voidaan tarkemmin räätälöidä juuri asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Projektinjohtomallissa ketteryys ja Varten joustavuus on lyömätön valtti

2-vaiheinen tai tavoite- ja kattohintainen urakkamalli

Kaksivaiheisessa urakkamallissa tarjoamme innovatiivistä ja tehokasta ratkaisua rakennuttajille. Tuotamme suunnittelutyön sekä budjetoinnin yhdessä asiakkaan kanssa ja rakennamme sovitulla hinnalla.

Kiireellisiin hankkeisiin meillä on ratkaisuna tavoite ja kattohintainen urakkamalli, jossa otamme suuremman vastuun ja roolin osallistuen suunnitteluun KVR-urakkamallin mukaisesti.

image 73

Tehokas ja kannattava kokonaisratkaisu

image 73

Tehokas ja kannattava kokonaisratkaisu

image 73

Tehokas ja kannattava kokonaisratkaisu

image 73

Tehokas ja kannattava kokonaisratkaisu

Varte-Veho-logo

CASE: VEHO OLARI

Toteutimme Veholle Espoon Olarissa sijaisevien toimitilojen uusimisen suunnittelun sisältävänä projektinjohtourakkana.  Muutosalueen laajuus oli 4 000m².

 

 

Lue lisää Vehosta
Varte-MLE-edestä-16-9

CASE: MLE - MAALAAMO

Toteutamme  Mitsubishi Logisnext Europelle  projektinjohtourakkana tuotantotilojen laajennusurakan. Urakan laajuus on 5 150 m²  käsittäen uudet maalaamotilat ja niitä palvelevat tilat.              

Lue lisää MLE:sta
Varte-ValonKone-maisema

CASE: VALON KONE

Toteutimme Valon Koneelle KVR-urakkamallilla Lohjalla sijaitsevien tuotantotilojen laajennuksen. Urakan laajuus  muutostöineen oli n. 4 800 m.

Lue lisää Valon Koneesta

Mikko Sirviö

johtaja, toimitilat PK-seutu

040 723 1885

Jouni Grönlund

asiakaspäällikkö, PK-seutu

040 031 4707

Juha Sankari

toimitusjohtaja, Varte Lahti Oy

044 355 2795

Seppo Tokkola

toimitusjohtaja, Varte Lappeenranta Oy

040 749 9166

Varte-Ala-Säterinkatu

Tule toimittajaksi projekteihimme

Laajennamme alihankkija- ja kumppaniverkostoamme jatkuvasti. Rakennamme ja korjaamme pääkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä ja Kaakkois-Suomessa.

Tule kumppaniksi

 

TILAA VARTE POSTIA JA PYSYT AJAN TASALLA

Lähetämme sähköpostia, jossa kerromme, mitä meillä Vartella tapahtuu.

 

image 189