Siirry sisältöön
Miksi valita varte-koti

Pikkuisen parempaa asumista

Varte-palopellonkatu-yksio-visualisointikuva-1-1

Huolella suunniteltu

Varte_Palopellonkatu_8_kuva_2

Pikkuien parempia taloja rakennetaan, kun ne ovat huolella suunniteltu. Tämä tarkoittaa sitä, että jo ennen yhdenkään asunnon piirtämistä pohdimme tarkkaan onko kohteelle tarkoitettu sijainti varmasti oikea. Kohteemme suunnitellaan aina yksilöllisesti. Tämä tarkoittaa, että kahta samanlaista Heikki-kohdetta et Suomesta löydä. Kohteisiin valitaan pääsuunnittelijaksi asiansa osaava arkkitehti ja suunnittelua ohjaa Vartella kohteeseen valittu projektipäällikkö. Erikoissuunnittelijat valitaan tarkkaan, jotta hanke varmasti onnistuu sujuvasti ja kaikille osapuolille myös kannattavasti.

Varte_Palopellonkatu_8_kuva_2

Asiakasta kuunnellen

Varte-Samoanheikki-olohuone-visualisointikuva-2

Suunnittelun alussa käynnistämme jo esimarkkinoinnin, onka tavoite on kuunnella asiakasta, tulevaa asunnon ostajaa. Tarjoamme aidosti asunnon ostajille mahdollisuuden vaikuttaa kohteen suunnitteluun. Me haluamme rakentaa huolella suunniteltuja asuntoja, joista asunnon ostajat saavat tehdä itselleen oman kodin, jossa viihtyy. Se mikä on toiselle hyvä voi toiselle asunnon ostajalle olla huono. Talonrakentamisessa meille on tärkeää, että kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla. Yksinkertaisesti meidän ei kannata taloja rakentaa, jos niiden asuntoja ei kukaan halua ostaa. Suunnitellaan siis yhdessä, jotta Sinä saat varmasti oikeanlaisen kodin.

Varte-Samoanheikki-olohuone-visualisointikuva-2

Laadukkaat asunnot

Varte-tapiolanheikki-materiaalit-vainamoinen

Laatu syntyy suunnittelussa mutta sitä ylläpidetään ammattitaitoisella rakentamisella. Vartelaiset ovat sitoutuneita tekijöitä, jotka ymmärtävät mitä Varte-laatu merkitsee.

Asunnon ostaja tuntee ja näkee valmistuneessa asunnossa ensimmäisenä asunnon pintamateriaalit. Pintamateriaalit pitää olla mielekkäät, koska niitä seiniä ja tasoja sitten katsellaankin monia vuosia eteenpäin. Meillä toimii ammattitaitoinen tilasuunnittelija, kuka valitsee huolella ja ostajaa ajatellen kohteisiimme ostajan valittavaksi tulevat pintamateriaalit. Tuotteiden pitää olla laadukkaat, jotta ne kestävät elämää ja aikaa.

Varte-tapiolanheikki-materiaalit-vainamoinen

0-virheluovutus

Varte_tyonhakijalleFB

Kaikissa kohteissamme tavoitteena on aina 0-virheluovutus. Tämä tarkoittaa, että jo suunnittelupöydältä lähtien on osattu ennakoida ja suunnitella huolella, jotta työmaa on päässyt etenemää suunnitelmien mukaan. Tärkeässä roolissa koko hankkeen ajan on jokainen hankkeeseen osallistuva osapuoli, oli kyse projektipäälliköstä, suunnittelijoista, aliurakoitsijoista, hankkijasta tai asuntomyyjästä. Kaikkien on on sitouduttava hankkeeseen ja hoidettava hommansa sille annetussa aikataulussa hyvin ja huolellisesti.

Varte_tyonhakijalleFB

se tehdään mitä luvataan

Mallasheikki-kesäkuu-2019-1

Laatu on tärkein kilpailukeinomme ja lopputuotteemme kertoo sen onnistuimmeko siinä. Talonrakentaminen on monen tekijän yhteistyötä mutta rehellisesti on myönnettävä, että joskus rapatessa roiskuu. Meille on kuitenkin erityisen tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja ostamansa asunnon laatuun. Tehdään mitä luvataan.

Mallasheikki-kesäkuu-2019-1