8.4.2021 Haemme varastomiestä

Haemme varastomiestä rakennusalan varastolle monipuolisiin tehtäviin. Varastomiehen työtehtäviin kuuluu monipuolisesti varastonhallintaa ja isojenkin työmaatavaroiden toimittamista monille eri Varte-yhtiöiden työmaille pääkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä ja Keski-Uudellamaalla. Varastomme sijaitsee Keski-Uudellamaalla ja työkavereina varastolla on kaksi mukavaa vartelaista.
Olethan oma-aloitteinen ja reipas, sillä niillä pääsee jo pitkälle. Varastomiehen odotamme olevan työssään tarkka ja tehokas. Edellytämme kuorma-auton ajokorttia, hyvää suomen kieltä sekä tietojärjestelmien omaksumiskykyä. Aiempi kokemus varastotyöskentelystä katsotaan eduksi tehtävään valittaessa sekä hyvä huumorintaju on plussaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse pasi.purtilo@varte.fi viimeistään 22.4.2021.

Lisätietoja:
Varte Oy, Pasi Purtilo, kalustopäällikkö, 040 7486706, pasi.purtilo@varte.fi

Tule tekemään töitä kanssamme!