24.3.2020 Haemme työmaainsinöörejä PK-seudulle

Haemme työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin uudisrakentamiskohteisiin.

Työtehtäviäsi työmaalla on mm. laatia aikatauluja, hoitaa työmaahankintoja, tehdä kustannusseurantaa sekä raportoida ja dokumentoida eri tahoille. Toimit tehtävissäsi työmaan kuin koko yrityksen kanssa yhdessä, että työmaa onnistuu menestyksellisesti hankkeessa.

Odotamme sinulta, että ymmärrät miten työmaaprojektit etenevät, hoidat tehtäviäsi vastuullisesti ja osaat myös ennakoida. Tulet toimeen tietotekniikan kanssa ja osaat vuorovaikutustaitoja niin työtovereiden kuin asiakkaidenkin kanssa.

Edellytämme kokemusta rakennustyömailta sekä soveltuvaa rakennusalan koulutusta kuten rakennusinsinööri, diplomi-insinööri tai rakennusmestari.

Tarjoamme sinulle työpaikan yrityksessä, jossa töitä tehdään yhdessä. Varte on suomalainen talonrakennusalan perheyritys ja toiminta-alueemme on Pääkaupunkiseutu, Päijät-Häme sekä Kaakkois-Suomi. Emme elä kvartaalitaloudessa, vaan kehitämme toimintaamme vakaasti ja pitkäjänteisesti – nyt jo liki 25 vuoden ajan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla mikko.sirvio@varte.fi

Tule tekemään töitä kanssamme!

Lisätietoja antaa Mikko Sirviö, rakennuspäällikkö, uudisrakentaminen p. 040 723 1885, mikko.sirvio@varte.fi