Siirry sisältöön
Projektit

Case: VEHO Olari

Varte

Varte-Veho-Olari-tienpuoli

 

myVeho_musta_rgb

 

 

case: veho olari

TILAAJA: Lemiro Oy Ab
KÄYTTÄJÄ: VEHO Oy
LAAJUUS: Muutosalue 4000m²
URAKKATYYPPI: Suunnittelun sisältävä projektijohtourakka
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ: Jaakko Jaarmo
TYÖPÄÄLLIKKÖ: Pasi Blom
VASTAAVA MESTARI: Tero Ylönen
VALMISTUMINEN: 12/2023
 
Varte uudisti VEHO Olarin liiketilat osoitteessa Piispankallio 2, Espoo.
Varte toteutti liiketilojen uudistamisen suunnittelun sisältävänä projektinjohtourakkana. Urakassa uudistettiin VEHO Olarin automyymälän sekä -huoltotilojen sisäpinnat sekä uusittiin sähköistys vastaamaan mm. sähköautojen tarpeita. Lisäksi urakka sisälsi kattomateriaalin uudistamisen sekä piha-alueen asfaltin kunnostus- ja nurmityöt. Urakan aikana Veho Olarin toiminta oli koko ajan käynnissä.
 
 
 
”Urakan kokonaisuus oli erinomaisesti hallittu ja toteutettu koko hankkeen ajan. Tämä saavutettiin tiiviillä ja avoimella kommunikaatiolla sekä erinomaisella yhteistyöllä kaikkien hankkeeseen osallistuneiden kesken. Positiivinen yllätys oli työmaan erinomainen siisteys, joka herätti positiivista huomiota sekä asiakkaiden että työntekijöiden keskuudessa.
 
Liiketoiminnan keskeytymätön jatkuminen remontin aikana saavutettiin aktiivisella tiedottamisella ja tiiviillä yhteistyöllä. Viikoittaiset työmaainfot olivat tässä avainasemassa. Hankkeen aikataulu ja kustannukset olivat tiedossa koko prosessin ajan, ja onnistuttiin pitämään ne hallinnassa lopputuloksen ollessa tyydyttävä sekä aikataulun että budjetin suhteen.” Kertoo Vehon kiinteistövastaava Anne Joensuu.

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Varte-Sakara-A-talo
Projektit

Sakara 2:n A-talo valmistui Helsingissä

Varte 09.04.2024

Varte-Valon-kone
Projektit

Case: Valon Kone

Varte 08.04.2024

Varte-MLE
Projektit

Case: MLE

Varte 08.04.2024