Siirry sisältöön
Varte-palopellonkatu-keittio-visualisointikuva
Materiaalit

Asunto Oy Keravan Palopellonheikki

Palopellonheikin sisustusteemat on suunniteltu alueen urbaanit ominaispiirteet huomioiden. Valitsitpa tyyliksi sitten rohkean trendikkään, rauhallisen skandinaavisen tai urbaanin teollisen nin voit olla varma, että materiaalit kestävät elämää. Asuntojen kaikki kiinteät kalusteet ovat laadukkaita ja huolella harkittuja.

Materiaalien aikataulu on sulkeutunut 1.12. eikä muutoksia valintoihin enää pystytä tekemään. Saat asuntomyyjältä tietoa asuntoihin valituista pintamateriaaleista.

Ajatonta tyyllikkyyttä urbaanein maustein

Hyvin suunniteltu koti on toimiva, käytännöllinen ja Sinun tarpeisiisi soveltuva. Laadukkaat materiaalit kestävät aikaa ja huolella suunnitellut yksityiskohdat tekevät kokonaisuudesta kutsuvan.

Olemme suunnitelleet kolme erilaista sisustusteemaa. Muutostyöt toteutetaan työmaan aikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti.

Materiaalien aikataulu on sulkeutunut, eikä muutokset ole enää mahdollisia. Saat asuntomyyjältä tarkempaa tietoa asuntoihin valituista materiaaleista.

Tutustu kohteen materiaaliesitteeseen.

Lataa materiaaliesite
Varte-palopellonkatu-keittio-visualisointikuva
Varte-Palopellonkatu-olohuone-visualisointikuva-2 Varte-Palopellonheikki-olohuone-visualisointikuva Varte-Palopellonkatu-olohuone-visualisointikuva-3