Skip to main content

Granitinheikki

Asunto Oy Riihimäen Granitinheikki on 4-kerroksinen asuintalo, joka rakennetaan Riihimäen keskustaan. Granitinheikin asunnoista jokainen on suunniteltu huolella ja asiakkaita kuunnellen. Kaikki asunnot varustetaan huoneistokohtaisella viilennyksellä ja kaikissa on oma lasitettu parveke. TERVETULOA GRANITINHEIKKIIN!

Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

Kerrosten lukumäärä

4

Asuntoja

19

Asuntokoot

43,0-92,0 m2

Lämmitys

Kaukolämpö

Tontti

Oma

Kohteen tila

Ennakkomarkkinoinnissa

Valmistuminen

Arvioitu loppuvuosi 2024

maksutapaetu-granitinheikki

ILMANVIILENNYS

Hyvin suunnitellut asunnot varustetaan huoneistokohtaisilla ilmanviilentimillä.

KAUKOLÄMPÖ

Yhtiössä on turvallinen turvallinen lämmitysmuoto, kaukolämpö

OMA TONTTI

Granitinheikin tontti on yhtiön oma. 

IRTAINVARASTOT

Taloyhtiön yhteiset tilat tarjoaa jokaiselle asunnolle oman irtainvaraston.

LÄMMIN AUTOHALLI

Autopaikat myydään omina osakkeina ja ne löytyvät kellarikerroksen autohallista. 

TILAVA HISSI

Autohallista on suora käynti asuinkerroksiin tilavalla hissillä. 

image 100
Granitinheikki-aluekartta

Asu keskustan palveluiden äärellä

Granitinheikki rakennetaan Riihimäen keskustaan Keskuskadun laidalle, Suokylän kaupunginosaan. Suokylä on yksi Riihimäen ensimmäisistä rakennetuista kaupunginosista. Täällä et välttämättä autoa edes tarvitse, sillä Riihimäen kaupungin kaikki palvelut ovat  ympärilläsi. 


Granitinheikin vierestä löytyy vapaa-ajan viettoon monia erilaisia ravintoloita ja kahviloita. Elokuvateatterikin sijaitsee heti keskuskadun toisella puolella. Viereisellä Ragnar Granitin aukiolla järjestetään kesä- ja joulumarkkinoita sekä erilaisia musiikkitapahtumia. Aukion toisella puolella sijaitsee puolestaan kauppakeskus Majakka, josta löydät parturin, kauneushoitolan ja Riihimäen pienen lelukaupan. 

Keitä kahvit ja seuraa leppoisan kaupungin elämää rauhassa omalta parvekkeeltasi tai tee kävelylenkki johonkin keskustan monista puistoista. Läheltä löytyvät Kirjastonpuisto, Jukka Jalosen puisto ja Rautatiepuisto.  

Kauppakeskus Atomiin on matkaa 700 metriä. Sieltä löydät muun muassa Prisman monipuolisen päivittäistavaratarjonnan. Riihimäen juna-asemalle on matkaa 500 metriä ja lähimmälle bussipysäkille vain 70 metriä. 

image 101

TILAA VARTE-KOTIEN POSTIA

Saat tietoa kohteen etenemisestä tontilla, kutsuja asuntoesittelyihin ja muuta ajankohtaista tietoa Ritariheikin kohteesta ja Varte koteihin liittyen.