Skip to main content
granitinheikki_top

SISUSTAMINEN

Granitinheikin sisustusteemojen suunnittelussa on saatu inspiraatiota Riihimäkeä ympäröivästä luonnosta. Harmoniset, helmeilevät ja linjakkaat valinnat kestävät aikaa. Asuntojen kaikki kiinteät kalusteet ovat laadukkaita ja huolella harkittuja.

Kohteen myynnin alkaessa pääset valitsemaan omaan uuteen kotiisi itse pintamateriaalit.

Sisustussuunnittelijamme on valinnut sinulle valmiiksi kolme kokonaisuutta, jotka helpottavat valitsemista. Mikäli valmiiksi kootut, vakiohintaiset vaihtoehdot eivät ole 
mieleesi, voit myös koota mieleisesi kokonaisuuden valitsemalla lisähintaisia vaihtoehtoja.

Jos toivot kotiin muita yksilöllisiä asunnon hintaan kuulumattomia muutoksia,  kysy mahdollisuuksista kohteen muutostyövastaavalta.

Lataa materiaalikuvasto
granitinheikki_keittio

Keittiö on kodin sydän

Suunnittelussa panostimme toimivuuteen ja laatuun, sinulle jätimme valittavaksi värimaailman.

Osa keittiön materiaaleista kuuluu asunnon hintaan ja osa puolestaan on lisähintaisia. Kodinkoneet ovat valkoisia tai rosterisia. Astianpesukone on aina integroitu. Tuotevalikoima tarkentuu ja lisähintaisista tuotteista saat tarkempaa hintatietoa asuntojen myynnin alkaessa.

 

image-png-3

 

lumme

Lumme

Lumme on vaalea ja ylellinen kokonaisuus, joka luo tilaan helmeilevän hehkun. Materiaalit ovat väritykseltään klassisia ja seinäpintoja kaunistaa taitettu valkoinen värisävy. Kylpyhuoneessa huokuu spa-henkinen tunnelma upeiden vaaleiden sävyjen ympäröimänä.

 

kaisla

Kaisla

Kaisla on kaunis ja aikaa kestävä kokonaisuus. Materiaalit luovat tilaan rauhallista, eleganttia ja lämmintä harmoniaa. Pehmeät sävyt ja kaunis vinyylilankku tekevät tilasta skandinaavisen ja puhdassävyisen kokonaisuuden. Lämmin tunnelma seuraa mukana myös kylpytiloihin.

 

kaarna

Kaarna

Tämä selkeälinjainen ja tummanpuhuva sisustustyyli on tyylikäs ja tunnelmallinen kokonaisuus. Laadukkaat materiaalit, selkeät linjat sekä upeat antrasiitin sävyt luovat tilaan lumoavan utuisen tunnelman, joka jatkuu läpi kosteiden tilojen.

 

Tilaa Varte-kotien uutiskirje 

Saat tietoa kohteen etenemisestä tontilla, kutsuja asuntoesittelyihin ja muuta ajankohtaista tietoa Keravan kohteeseen ja Varte-koteihin  liittyen.