Varte rakentaa FinCapille 43 asuntoa Helsingin Lauttasaareen | 3.8.2021

Varte Oy ja Asunto Oy Lauttasaaren Linnahovi ovat tehneet urakkasopimuksen asuinrakennuksen rakentamisesta Helsingin Lauttasaareen. Kohteen rakennuttamisesta vastaa FinCap Kiinteistökehitys Oy ja projektipäällikkönä toimii Toni Peltoniemi.

Helsingin Lauttasaareen, osoitteeseen Lauttasaarentie 8 rakennettava asuinrakennus on 6-kerroksinen ja siinä on 43 asuntoa, kolme liiketilaa ja maanalainen pysäköintihalli. Asunnot ovat pääosin isompia perheasuntoja sekä tasoltaan ja varustukseltaan laadukkaita.

”Purkutöiden ja pitkän suunnitteluvaiheen jälkeen päästään Varten kanssa toteuttamaan laadukas asuntokohde keskeiselle paikalle arvostettuun Lauttasaareen. Haastavasta tontista johtuen rakentaja päätettiin ottaa mukaan jo heti suunnitteluvaiheessa ja yhteistyö sen osalta on sujunut hyvin.”, kommentoi FinCapin aluejohtaja Juha Kivimäki.

”Tontin pieni koko ja keskeinen sijainti vilkkaassa Lauttasaaressa asettavat rakentamiselle haasteensa, mutta näistä selvitään hyvällä ennakkosuunnittelulla”, kertoo kohteen työpäällikkönä toimiva Mauno Tervaniemi Vartelta.

Työt tontilla ovat käynnistyneet ja kohteen arvioitu valmistuminen on 12/2022.

Lisätietoja:

Varte Oy, Mikko Sirviö, johtaja, p. 040 723 1885, mikko.sirvio@varte.fi

FinCap Kiinteistökehitys Oy, Juha Kivimäki, aluejohtaja, p. 040 669 4669, juha.kivimaki@fincap.fi


FinCap-konserni on suomalainen, kiinteistövarallisuuden kehittämiseen keskittynyt pelinrakentaja, jonka neljä kiinteistöliiketoimintalinjaa ovat kehitys, rahastot, varainhoito ja kiinteistönvälitys (Suomen Kotijoukkue). Konsernin liikevaihto oli n. 21 miljoonaa euroa vuonna 2019. www.fincap.fi

Varte-konserni on yli 25 vuotta toiminut suomalainen talonrakennusalan perheyritys, jonka toiminta keskittyy Pääkaupunkiseudulle ja Lahteen. Varte tekee niin asuin- kuin toimitilarakentamista ja on erikoistunut niin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Varte -konsernin liikevaihto 30.9.2020 päättyneellä tilikaudella oli 108,9 miljoonaa euroa. www.varte.fi