Siirry sisältöön
Projektit

Varte rakentaa toimi- ja varastotiloja Järvenpäähän

Toimi- ja varastotiloja vapaana

Varte

Varte-Tempo-julkisivuvisualisointi

Varte rakentaa Järvenpäässä sijaitsevalle Intron yritysalueelle uutta toimi- ja varastotilaa. Varte on varannut alueelta kaksi tonttia, Tempo 2 ja Tahti 1. Tempo 2 -toimitilahankkeen maanrakennustyöt ovat tontilla käynnistyneet kesällä. Varte rakentaa Tempo 2 -tontille yhteensä 3028 m2 toimi- ja varastotilaa. Yksi kolmasosa tiloista on jo varattu Varten omaan käyttöön.

Varte käynnisti Tempo 2 -tontin hankesuunnittelun syksyllä 2021, jolloin se allekirjoitti Järvenpään kaupungin kanssa tontista varaussopimuksen. Talvikeväällä hankkeesta saatiin alustavat luonnokset ja hankkeen markkinointi käynnistyi. Hanke on edennyt suunnitelman mukaisesti ja kesän 2022 alussa jätettiin rakennuslupa-asiakirjat ja kesän lopussa käynnistyi maanrakennustyöt tontilla.

”Tempo 2 -hanke on Varten hankekehityksessä syntynyt toimitilarakentamisen hanke. Vartella esiintyi tarve aluksi omille toimitiloille ja etsintöjen kautta päädyttiin ratkaisuun rakentamaan uudet toimitilat. ”Oma hankesuunnittelu tuo etua kun rakennetaan itselle toimitiloja. Olemme päässeet itse suunnittelemaan ja varmentamaan, että tilat todella toimivat tarpeisiimme. Kunhan lopuille tiloille löytyy käyttäjä, ehdimme vielä joltain muokkaamaan tiloja myös käyttäjän tarpeisiin”, kertoo Varten toimitilarakentamisen johtaja Mikko Sirviö.

Intron yritysalue sijaitsee Lahden moottoritien ja Vanhan Lahdentien välissä. Matkaa Helsingistä on noin 40 km ja Lahdesta 65 km. ”Tontin valitsemisessa meille oli tärkeää sijainti pääkaupunkiseudun läheisyydessä ja hyvä saavutettavuus. Järvenpää on kehittyvää aluetta ja sijainti on hyvä. Lahden tietä pitkin pääsee jatkamaan ympäri Suomea ja jopa Helsinki-Vantaa ja Vuosaaren satamakin on vain alle puolen tunnin matkan päässä. ”, kertoo Sirviö.

Tällä hetkellä Varte etsii toimijoita Tempo 2:n vielä vapaana oleviin kahteen toimi- ja varastotilaan. ”Vapaana on vielä noin 1 007 m2 ja 793 m2 toimi- ja varastotilat, joihin etsitään käyttäjiä. Tilat on mahdollista myös yhdistää yhdeksi tilaksi ja lisäksi tiloissa on mahdollista ottaa hyötykäyttöön parvitilat, joista saa esim. toimistotiloiksi n. 50–100 m2 lisää ” Sirviö kertoo. Vapaana olevat tilat Varte lähtökohtaisesti myy tai vaihtoehtoisesti voi myös vuokrata.

Tempo 2 -toimitilojen rakentaminen käynnistyy maanrakennustöiden edetessä ja rakennusluvan myötä syyskuussa. Tilojen on arvioitu valmistuvan käyttöön ensimmäiselle käyttäjälle tammikuussa 2023.  Varte on tehnyt varaus sopimuksen Intron yritysalueella sijaitsevasta Tahti 1 -tontista, jonka hankesuunnittelua Varte on vasta aloittamassa.

 

Lisätietoja: Varte Oy, Mikko Sirviö, johtaja, toimitilarakentaminen p.040 723 1885, mikko.sirvio@varte.fi

TUTUSTU HANKKEESEEN TEMPO 2

Varte-Tempo-julkisivuvisualisointi

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi 148 asuntoa Jätkäsaareen

Varte 31.05.2024

Havainnekuva Versowoodin uudesta pääkonttorista iltavalaistuksessa
Urakat

Varte Lahti urakoi Versowoodin pääkonttorin

Varte 31.05.2024

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024