Siirry sisältöön
Kummeliheikki 131091
Taloyhtiö ja sijainti

Asunto Oy Lappeenrannan Kummeliheikki

 

 

Varte-Kummeliheikki-kesa-1200x

Koti saimaan äärellä

Kummeliheikki on rakennettu Lappeenrannan ainutlaatuiselle alueelle Vanerirantaan. Pallo-Tyysterniemessä sijaitseva alue on aivan luonnon ja Saimaan äärellä.

Kummeliheikki valmistui 12.7.2023. Kummeliheikin pohjaratkaisut sopivat hyvin eri elämänvaiheisiin. Asunnoissa on 1–4 huonetta ja ne ovat kooltaan 29,5–96,5 neliömetriä.

Maisema Saimaalle avautuu useimmista asunnoista, ja kaikissa asunnoissa on tilava ja lasitettu parveke. Lisäksi ensimmäisen kerroksen asunnoissa on oma pieni piha.

Yhtiö on liitetty maalämpöön ja asuntojen lämmitys toteutettu lattialämmityksenä, joka mahdollistaa asuntoihin suuret ikkunat. Kesällä puolestaan mukavuutta luo lattiaviilennys.

Taloyhtiön yhteisissä tiloissa on kaikkien asukkaiden käytettävissä oleva sauna sekä lakanapyykkipäivinä kätevä kuivatushuone. Jokaiselle asunnolle on lisäksi oma irtainvarastonsa. Taloyhtiö on savuton. Autopaikkoja on Kummeliheikissä yhteensä 32, joista 30 myydään omina osakkeinaan.

 

Tutustu asuntoihin
  • Yhtiön nimi Asunto Oy Lappeenrannan Kummeliheikki
  • Osoite Viilukatu 1, 53900 Lappeenranta
  • Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
  • Energialuokka A
  • Kerrosten lukumäärä 5
  • Arvioitu valmistuminen 2023
  • Tontti Oma
  • Lämmitysmuoto Maalämpö
Varte-ostodiili-kummeliheikki

UUTTA! >> TEE OSTODIILI

Uuteen kotiin heti - aluksi vuokralla, kaupat myöhemmin!

Varte-kodin Ostodiili helpottaa muuttamista uuteen kotiin. Tee kanssamme asunnosta Ostodiili: pääset muuttamaan heti uuteen asuntoon ja maksat vuokraa 12-24 kk ajan. Saat omistusasuntoon säästöön jopa 450–625 euroa kuukaudessa, sillä hyvitämme 50 % maksetusta vuokrasta osana kauppahintaa. Voit tehdä kanssamme asuntokaupat kun sinulle sopii, kuitenkin viimeistään 24 kk päästä sopimuksen allekirjoittamisesta. 

Näin helposti pääset kiinni omistusasuntoon!

Nauti aktiivisesta elämästä

Pallo-Tyysterniemi ihastuttaa ympäristöllään. Saimaa ja kaunis vehreä luonto tarjoaa parhauttaan vuoden jokaisena päivänä. Alueen viehätyksen alkuperä kietoutuu alueen vanhan ja sittemmin puretun Viilutehtaan ympärille.

Rauhallisen alueen maamerkkinä tunnetaan sen keskellä kohoava asuinkerrostalo Majakka, jonka viereen myös Kummeliheikki rakennetaan. Pallo-Tyysterniemen asemakaava on suunniteltu väljäksi: talojen väliin on jätetty tilaa, jotta Saimaan upeat maisemat avautuvat nautittaviksi jokaiselle.

Pallo-Tyysterniemestä on kätevät yhteydet Lappeenrannan keskustaan. Taival taittuu vaikka kävellen, onhan matkaa alle 2 kilometriä. Rantaraittia myöten liikkeelle lähtiessä voi poiketa Ravintola Upseerikerhoon ja jatkaa matkaansa aina kulttuurihistorialliseen Rakuunamäkeen saakka.

Vanerirannasta pääsee myös bussilla hetkessä Lappeenrannan keskustaan. Viereiseltä Tyysterniementien ja Taipalsaarentien varrelta hyppäät bussin kyytiin helposti.

Varte-Ruoriniemenheikki-olohuone

Maalämpö

Maltilliset asumiskustannukset

Maalämpö on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Asunnoissa on lattialämmitys ja kesäisin lattiaviilennys mahdollisuus.

Varte-Viilukatu-tontti-Lappeenranta

Upea ympäristö

Pallo-Tyysteniemi ihastuttaa

Kummeliheikki rakennetaan upealle alueella, jossa nautit vuoden jokaisesta päivästä lähellä luontoa. Saimaa kimmeltää kesäisin suoraan edessä ja liikkumaan pääset vuoden jokaisena päivänä ihastuttavalle rantareitille.

Varte-Ruoriniemenheikki-keittio-visualisointikuva

Materiaalit

Kummeliheikissä käytetty laadukkaita pintamateriaaleja