Siirry sisältöön
Kummeliheikki 131091
Taloyhtiö ja sijainti

Asunto Oy Lappeenrannan Kummeliheikki

Kummeliheikki rakennetaan Lappeenrannan ainutlaatuiselle alueelle Vanerirantaan. Pallo-Tyysterniemessä sijaitseva alue on aivan luonnon ja Saimaan äärellä.

Suunnittelimme asiakkaita kuunnellen Kummeliheikkiin hyväpohjaisia 1-4 huoneen asuntoja. Kaikissa asunnoissa on tilava ja lasitettu parveke ja osassa asuntoja on lisäksi oma sauna.

Yhtiö liitetään maalämpöön ja asuntojen lämmitys toteutetaan lattialämmityksenä, joka mahdollistaa asuntoihin suuret ikkunat. Kesällä puolestaan mukavuutta luo lattiaviilennys.

Kummeliheikki on turvallinen rs-kohde.

Varte-Kummelinheikki-julkisivu-2000x1000

Koti saimaan äärellä

Kummeliheikin pohjaratkaisut sopivat hyvin eri elämänvaiheisiin. Asunnoissa on 1–4 huonetta ja ne ovat kooltaan 29,5–96,5 neliömetriä.
Maisema Saimaalle avautuu useimmista asunnoista, ja kaikissa asunnoissa on tilava ja lasitettu parveke. Lisäksi ensimmäisen kerroksen
asunnoissa on oma pieni piha.

Kummeliheikki rakennetaan omalle tontille ja lämmitysmuotona on energiaystävällinen maalämpö, jonka käyttökustannukset ovat esimerkiksi kaukolämpöön verrattuna matalat. Asunnoissa on lattialämmitys,
mikä mahdollistaa, että ikkunat ovat erittäin suuria. Luonnonvalo suorastaan tulvii asuntoihin sisään. Kesällä mukavuutta tuo lattiaviilennys.

Taloyhtiön yhteisissä tiloissa on kaikkien asukkaiden käytettävissä oleva sauna sekä lakanapyykkipäivinä kätevä kuivatushuone. Jokaiselle asunnolle on lisäksi oma irtainvarastonsa. Taloyhtiö on savuton.
Autopaikkoja on Kummeliheikissä yhteensä 32, joista 30 myydään omina osakkeinaan. Talon 1. kerroksessa sijaitsee lisäksi yksi omina osakkeinaan myytävä varastotila.

Tutustu asuntoihin
  • Yhtiön nimi Asunto Oy Lappeenrannan Kummeliheikki
  • Osoite Viilukatu 1, 53900 Lappeenranta
  • Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
  • Energialuokka A
  • Kerrosten lukumäärä 5
  • Arvioitu valmistuminen 2023
  • Tontti Oma
  • Lämmitysmuoto Maalämpö
Icon

suunnittelussa

Vaikuta suunnitteluun! Esimarkkinointi-vaiheessa voitottaa kantaa asuntopohjiin javaikuttaa yhtiön suunnitelmiin.

Icon

Ennakko­markkinointi

Ennakkomarkkinointi-vaiheessa voit varata mieleisesi kodin. Varaaminen onnistuu helposti ASUNNOT-sivun kautta.

Icon

Rakenteilla

Yhtiö on rakenteilla ja asunnot myynnissä. Valmistuminen 7-9/2023 välillä. Vapaana olevat kodit löydät ASUNNOT-sivulta.

Icon

muuttovalmis

Yhtiö on valmistunut KK/VUOSI ja onnelliset asukkaat muuttaneet koteihinsa. Viimeiset vapaana olevat kodit löydät ASUNNOT-sivulta.

Nauti aktiivisesta elämästä

Pallo-Tyysterniemi ihastuttaa ympäristöllään. Saimaa ja kaunis vehreä luonto tarjoaa parhauttaan vuoden jokaisena päivänä. Alueen viehätyksen alkuperä kietoutuu alueen vanhan ja sittemmin puretun Viilutehtaan ympärille.

Rauhallisen alueen maamerkkinä tunnetaan sen keskellä kohoava asuinkerrostalo Majakka, jonka viereen myös Kummeliheikki rakennetaan. Pallo-Tyysterniemen asemakaava on suunniteltu väljäksi: talojen väliin on jätetty tilaa, jotta Saimaan upeat maisemat avautuvat nautittaviksi jokaiselle.

Pallo-Tyysterniemestä on kätevät yhteydet Lappeenrannan keskustaan. Taival taittuu vaikka kävellen, onhan matkaa alle 2 kilometriä. Rantaraittia myöten liikkeelle lähtiessä voi poiketa Ravintola Upseerikerhoon ja jatkaa matkaansa aina kulttuurihistorialliseen Rakuunamäkeen saakka.

Vanerirannasta pääsee myös bussilla hetkessä Lappeenrannan keskustaan. Viereiseltä Tyysterniementien ja Taipalsaarentien varrelta hyppäät bussin kyytiin helposti.

Varte-Ruoriniemenheikki-olohuone

Maalämpö

Maltilliset asumiskustannukset

Maalämpö on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Asunnoissa on lattialämmitys ja kesäisin lattiaviilennys mahdollisuus.

Varte-Viilukatu-tontti-Lappeenranta

Upea ympäristö

Pallo-Tyysteniemi ihastuttaa

Kummeliheikki rakennetaan upealle alueella, jossa nautit vuoden jokaisesta päivästä lähellä luontoa. Saimaa kimmeltää kesäisin suoraan edessä ja liikkumaan pääset vuoden jokaisena päivänä ihastuttavalle rantareitille.

Varte-Ruoriniemenheikki-keittio-visualisointikuva

Materiaalit

Valitse itse pintamateriaalit

Kummeliheikin asuntoihin pääset valitsemaan itse haluamasi pintamateriaalit. Sisustussuunnittelijamme on valinnut valmiiksi kolme erilaista vaihtoehtoa. Kysy lisää muutostöistä asuntomyyjältä.