Siirry sisältöön
Hopeaheikki 135094
Taloyhtiö ja sijainti

Asunto Oy Kouvolan Hopeaheikki

Asunto Oy Kouvolan Hopeaheikki rakennetaan omalle tontille kaupungin yhden pääväylän, puistobulevardimaisen Kalevankadun varrelle.  Yhtiön lämmitysmuodoksi valittiin energiaystävällinen maalämpö.

Hopeaheikin pohjaratkaisut sopivat hyvin eri elämänvaiheisiin. Kaikki sisustusmateriaalit ja kiinteät kalusteet ovat laadukkaita ja huolella harkittuja.

Hopeaheikki on turvallinen rs-kohde.

Varte-Hopeaheikki-Julkisivu-rajattu

oma Koti puistobulevardimaisen Kalevankadun varrelle

Hopeaheikki on 5-kerroksinen kerrostalo, johon rakennetaan yhteensä 26 Varte-kotia. Asuntoja on kooltaan 29–115 neliömetriä 1-4 huoneen asuntoja. 

OMA TONTTI - MAALÄMPÖ

Hopeaheikin tontti on oma. Yhtiön lämmitysmuoto on energiaystävällinen maalämpö, jonka käyttökustannukset ovat esimerkiksi kaukolämpöön verrattuna matalat.

LATTIALÄMMITYS - LATTIAVIILENNYS

Asunnoissa on lisäksi lattialämmitys, mikä mahdollistaa, että ikkunat ovat suuria ja kesällä mukavuutta tuo lattiaviilennys. Kaikissa asunnoissa on tilava ja lasitettu parveke.

TALOSAUNA - KUIVAUSHUONE - AUTOKATOS - VARASTOJA

Yhteisissä tiloissa on kaikkien asukkaiden käytettävissä oleva sauna sekä lakanapyykkipäivinä kätevä kuivatushuone. Jokaiselle asunnolle on lisäksi oma irtainvarastonsa. Autopaikat sijaitsevat yhtiön piha-alueella. Yhtiössä myytävänä kolme 4-7 m2 varastotilaa.

Tutustu asuntoihin
  • Yhtiön nimi Asunto Oy Kouvolan Hopeaheikki
  • Osoite Kalevankatu 17, 45100 Kouvola
  • Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
  • Energialuokka B
  • Kerrosten lukumäärä 5
  • Arvioitu valmistuminen
  • Tontti Oma
  • Lämmitysmuoto Maalämpö
Icon

suunnittelussa

Suunnittelemme kohdetta. Suunnittelu-vaiheessa uutiskirjetilaajat pääsevät osallistumaan suunnitteluun.

Icon

Ennakkomarkkinointi

Ennakkomarkkinointi-vaiheessa voit varata mieleisesi kodin. Varaaminen onnistuu helposti ASUNNOT-sivun kautta.

Icon

Rakenteilla

Yhtiö on rakenteilla ja asunnot myynnissä. Arvioitu valmistuminen 7-9/2023. Vapaana olevat kodit löydät ASUNNOT-sivulta.

Icon

muuttovalmis

Yhtiö on valmistunut KK/VUOSI ja onnelliset asukkaat muuttaneet koteihinsa. Viimeiset vapaana olevat kodit löydät ASUNNOT-sivulta.

VIHREÄ JA VIREÄ KOUVOLA KUTSUU

Asunto Oy Kouvolan Hopeaheikki rakennetaan yhden Kouvolan pääväylän, puistobulevardimaisen Kalevankadun varrelle. Keskustan kattavien palvelujen ääreen on matkaa alle puoli kilometriä, eli täällä pärjää monessa arjen tilanteessa myös kätevästi kävellen. Kouvola on  kaupunki, jossa yhdistyvät monimuotoinen kaupunkiympäristö ja ihastuttava maaseutumiljöö. 

Kouvola on yksi Suomen vilkkaimmista rautatien risteysasemista ja omien sanojensa mukaan aktiivisten kaupunki: liikunta- ja harrastuspaikkoja riittää, kirjasto ja taidegalleriat kutsuvat, kauniita puistoja on jo pelkästään keskusta-alueella useita. Myös kulttuuririentoja on tarjolla harva se viikko – kiehtovat musiikkitapahtumat kutsuvat lähialueen ihmiset yhteen erityisesti kesäisin.

Varte-Hopeaheikki-olohuone (2)

Maalämpö

Maltilliset asumiskustannukset

Maalämpö on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Asunnoissa on lattialämmitys ja kesäisin lattiaviilennys mahdollisuus.

Varte-Hopeaheikki-keittiö

Materiaalit

Valitse itse pintamateriaalit

Hopeaheikin asuntoihin pääset valitsemaan itse haluamasi pintamateriaalit. Sisustussuunnittelijamme on valinnut valmiiksi kolme erilaista vaihtoehtoa. Kysy lisää muutostöistä asuntomyyjältä.

Varte-Hopeaheikki-Ilmakuva-rajattu

Hyvä sijainti

Puistobulevardimaisen Kalevankatu

Hopeaheikki rakennetaan hyvälle paikalle Kalevankadunvarrelle Kouvolan keskustaan.