Siirry sisältöön
Materiaalit

Asunto Oy Helsingin Samoanheikki

Harmoniset, helmeilevät ja linjakkaat valinnat kestävät aikaa. Asuntojen kaikki kiinteät kalusteet ovat laadukkaita ja huolella harkittuja.

 

Varte-Samoanheikki-olohuone-visualisointikuva-2

TYYLIKKÄÄT JA URBAANIT SISUSTUSVALINNAT

Varte_Samoanheikki_materiaalit

Hyvin suunniteltu koti on toimiva, käytännöllinen ja Sinun tarpeisiisi soveltuva. Laadukkaat materiaalit kestävät aikaa ja huolella suunnitellut yksityiskohdat tekevät kokonaisuudesta kutsuvan.

Myytävä asunto (A7)  on vaalea sävyinen, valoista ja toimivapohjainen.  Asunnon kruunaa hulppea huoneiston levyinen lasitettu parveke. Huoneiston lattiat ovat kaunista vaalesävysistä mattalakattu 1-sauvainen tammiparkettia.
Huoneiston kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet.

Keittiössä on valkoiset kaapistot ja taso. Välitila valkoista välitilalaminaattia. Jääkaappi-pakastin, integroitu, astianpesukone, kalusteuuni ja induktioliesi (Elctrolux). Ilmettä keittiöön antaa musta tasoon upoitettu komposiittiallas.

Kylpyhuoneen varusteina on pyykkikaappi, allas- ja peilikaappi sekä kirkas kääntyvä suihkuseinä. Seinät laatoitettu valkoisella matta laatalla (20x50) ja lattialaatta väriltään antrasiitti (10x10). Katto tervaleppäpanelia.

 

 

Varte_Samoanheikki_materiaalit