Sponsorointi

Hyvän olon jakaminen ­— se on tavoitteemme.

Vartella me haluamme sponsoroinnin avulla edistää hyvää oloa. Työlle pitää saada tasapainoa vapaa-ajalla harrastuksista ja liikkuminen on jokaiselle tärkeää.

Meille sponsorointi on yhteistyötä ja myös osa markkinointiviestintää. Haluamme tukea suomalaista liikuntaa monipuolisesti ja mielellämme myös jaamme sponsoroitaviemme kehittymistä ja onnistumisia sosiaalisissa medioissamme.

Tuemme oman henkilöstömme lasten ja nuorten urheilua jakamalla vuosittain joukkue ja/tai yksilöurheiluun varoja.

Vuonna 2021 kannatamme Riihimäen Palloseuran (RIPS) F-ikäluokan 2013-joukkuetta.

Vuonna 2020 kannatimme itähelsinkiläisen jalkapalloseuran FCKonnun P12-joukkuetta.

Lapsien ja nuorien tukeminen on tärkeää, sillä he ovat tulevaisuuden tekijöitä.

Olemme jälleen mukana yhtenä pääyhteistyökumppanina Helsinki Half Marathon -juoksutapahtumassa 21.8.2021 Helsingin keskustassa.

Olimme yhtenä pääyhteistyökumppanina Helsinki Half Marathon ja Helsinki10 -juoksutapahtumissa syksyllä 2020. Juoksutapahtumat järjestettiin Helsingissä 26.9.2020. Meidän Harri Koho keräsi juoksujoukkueen henkilöstöstä ja yhteistyökumppaneista mukaan tapahtumaan ja osallistui myös itse puolimaratoniin.

Itsensä haastaminen ja tavoitteisiin yltäminen luo onnistumisen tunnetta. Juokseminen lajina vaatii kestävyyttä ja pitkäjänteisyyttä, sellainen yrityksenäkin mielestämme olemme.

 

Olemme kunnialla mukana sponsoroimassa motocrossajajia Harri Kullas #151, Miro Sihvonen #3 ja Jussi Vehviläinen. Moottoriurheilussa kehittyminen lajissa vaatii ammattiajajalta vuosien sinnikästä harjoittelua. Kun kaadutaan, niin sieltä noustaan kannattajien tsempeillä.

On hienoa päästä seuraamaan kehittymistä joka tehdään vuosien pitkäjänteisellä harjoittelulla.

Tehdään yhteistyötä kohti hyvää oloa!

Meille on tärkeää, että voimme olla mukana tukemassa eri lajien kautta hyvää oloa. Yhdessä tekeminen on tärkeää ja haluamme toimia luotettavasti ja avoimesti. Kuten mekin, tekevät urheilijat päivittäin ratkaisuja, jotka turvaavat jatkuvan kehittymisen ja toiminnan pitkälle tulevaisuuteen.

Seuraa meitä Facebookissa tai tilaa Varte Oy:n uutiskirje.

Varte-Konsernin tietosuojaselosteet: henkilöasiakkaat ja yritysasiakkaat