Siirry sisältöön
Varte-kodit

Varten uudiskohde Kouvolaan rakenteille – Hopeaheikille rakennuslupa

Varte

Varte-Hopeaheikki_julkisivu

Varte Lappeenranta Oy käynnisti keväällä Kouvolaan Asunto Oy Kouvolan Hopeaheikin ennakkomarkkinoinnin. Kouvolan Kalevan kadulle suunniteltuun kohteeseen heräsi hyvin kysyntään ja yhtiössä tehtiin kevään lopulla hankkeelle rakentamispäätös. Kohdetta suunniteltiin asiakkailta saatujen toiveiden pohjalta. Rakennusvalvonta on myöntänyt keskiviikkona 1.6. kohteelle rakennusluvan.

”Uskoimme, että Kouvolan seudulle on kysyntää hyvin suunnitelluista ja sopivan kokoisista asunnoista. On hienoa, että nyt on rakennuslupa kourassa ja pääsemme rakentamaan pitkästä aikaa Kouvolaan Varten uudiskohteen. Kohteeseen päädyttiin hankkimaan energiaystävällinen maalämpö, mikä nyt energian kallistumisen myötä osoittautui oikeaksi ratkaisuksi. Asuntoihin tulee lattialämmitys ja lattiaviilennys, tämä lisää asumismukavuutta. Heinäkuussa tontilla käynnistyy maanrakennustyöt ja myynti pääsee sitä myöten tekemään asuntokauppoja kesällä”, kertoo Varte Lappeenrannan toimitusjohtaja Seppo Tokkola.

Asunto Oy Kouvolan Hopeaheikin maanrakennustyöt käynnistyvät heinäkuussa Kalevankadun tontilla ja tämän hetken arvioitu yhtiön valmistuminen on heinäkuussa 2023.

 

TUTUSTU HOPEAHEIKKIIN TÄSTÄ 

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi 148 asuntoa Jätkäsaareen

Varte 31.05.2024

Havainnekuva Versowoodin uudesta pääkonttorista iltavalaistuksessa
Urakat

Varte Lahti urakoi Versowoodin pääkonttorin

Varte 31.05.2024

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024