Siirry sisältöön
Varte-Hopeaheikki_julkisivu
Varte-kodit

Varten uudiskohde Kouvolaan rakenteille – Hopeaheikille rakennuslupa

Varte

Varte Lappeenranta Oy käynnisti keväällä Kouvolaan Asunto Oy Kouvolan Hopeaheikin ennakkomarkkinoinnin. Kouvolan Kalevan kadulle suunniteltuun kohteeseen heräsi hyvin kysyntään ja yhtiössä tehtiin kevään lopulla hankkeelle rakentamispäätös. Kohdetta suunniteltiin asiakkailta saatujen toiveiden pohjalta. Rakennusvalvonta on myöntänyt keskiviikkona 1.6. kohteelle rakennusluvan.

”Uskoimme, että Kouvolan seudulle on kysyntää hyvin suunnitelluista ja sopivan kokoisista asunnoista. On hienoa, että nyt on rakennuslupa kourassa ja pääsemme rakentamaan pitkästä aikaa Kouvolaan Varten uudiskohteen. Kohteeseen päädyttiin hankkimaan energiaystävällinen maalämpö, mikä nyt energian kallistumisen myötä osoittautui oikeaksi ratkaisuksi. Asuntoihin tulee lattialämmitys ja lattiaviilennys, tämä lisää asumismukavuutta. Heinäkuussa tontilla käynnistyy maanrakennustyöt ja myynti pääsee sitä myöten tekemään asuntokauppoja kesällä”, kertoo Varte Lappeenrannan toimitusjohtaja Seppo Tokkola.

Asunto Oy Kouvolan Hopeaheikin maanrakennustyöt käynnistyvät heinäkuussa Kalevankadun tontilla ja tämän hetken arvioitu yhtiön valmistuminen on heinäkuussa 2023.

 

TUTUSTU HOPEAHEIKKIIN TÄSTÄ 

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Työpaikat

Rakennuttaja-asiamies / kokenut kiinteistösihteeri

Varte 21.06.2022

Yhtiö

Varte Lahti rakentaa Etelä-Hämeen Osuuspankille uudet toimitilat

Varte 08.06.2022

Varte-kodit

Varten uudiskohde Kouvolaan rakenteille – Hopeaheikille rakennuslupa

Varte 02.06.2022