Siirry sisältöön
Varte-kodit

Varten uudiskohde Kouvolaan rakenteille – Hopeaheikille rakennuslupa

Varte

Varte-Hopeaheikki_julkisivu

Varte Lappeenranta Oy käynnisti keväällä Kouvolaan Asunto Oy Kouvolan Hopeaheikin ennakkomarkkinoinnin. Kouvolan Kalevan kadulle suunniteltuun kohteeseen heräsi hyvin kysyntään ja yhtiössä tehtiin kevään lopulla hankkeelle rakentamispäätös. Kohdetta suunniteltiin asiakkailta saatujen toiveiden pohjalta. Rakennusvalvonta on myöntänyt keskiviikkona 1.6. kohteelle rakennusluvan.

”Uskoimme, että Kouvolan seudulle on kysyntää hyvin suunnitelluista ja sopivan kokoisista asunnoista. On hienoa, että nyt on rakennuslupa kourassa ja pääsemme rakentamaan pitkästä aikaa Kouvolaan Varten uudiskohteen. Kohteeseen päädyttiin hankkimaan energiaystävällinen maalämpö, mikä nyt energian kallistumisen myötä osoittautui oikeaksi ratkaisuksi. Asuntoihin tulee lattialämmitys ja lattiaviilennys, tämä lisää asumismukavuutta. Heinäkuussa tontilla käynnistyy maanrakennustyöt ja myynti pääsee sitä myöten tekemään asuntokauppoja kesällä”, kertoo Varte Lappeenrannan toimitusjohtaja Seppo Tokkola.

Asunto Oy Kouvolan Hopeaheikin maanrakennustyöt käynnistyvät heinäkuussa Kalevankadun tontilla ja tämän hetken arvioitu yhtiön valmistuminen on heinäkuussa 2023.

 

TUTUSTU HOPEAHEIKKIIN TÄSTÄ 

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Varte-kodit

Aktiivisen elämän Ruoriniemi

Varte 16.02.2024

Hekan asuinkerrostalo
Urakat

Varte toteuttaa Hekalle 228 asunnon peruskorjausurakan

Varte 30.01.2024

Vartelaiset

Varten kesätyöhaku 2024

Varte 22.01.2024