Siirry sisältöön
Urakat

Varte Lappeenranta urakoi Imatralle palvelutalon

 

Varte

varte-tyomaa-1200x

Varte Lappeenranta Oy ja Imatran vuokra-asunnot Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien Imatralle rakennettavaa Juhonkodin palvelutaloa. Kohde rakennetaan Esterinkatu 26:een Imatrankoskelle. Juhonkodin rakennuttajana toimii Imatran kaupungin kiinteistöyhtiö Mitra.

Urakka käsittää kokonaisalaltaan 904 m2 suuruisen Palvelutalo Juhonkodin rakentamisen yhteistiloineen sekä kiinteistöön liittyvineen piha-alueineen. Urakka toteutetaan kokonaisurakkana. Rakennukseen tulee yhteensä 15 palveluasuntoa erityisryhmään kuuluville. Palveluntuottajaksi tiloihin tulee Etelä-Karjalan hyvinvointialue.

- Yhteistyö tilaajan kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin. Hienoa, että pääsemme toteuttamaan tämän palvelutalon rakentamisen, josta saamme hyvää jatkumoa tilauskannallemme Imatralle, kertoo Varte Lappeenrannan toimitusjohtaja Seppo Tokkola.

- Juhonkoti kilpailutettiin kesäkuussa ja pääurakkaan saatiin yhteensä viisi tarjousta. Tarjouskilpailu oli tiukka ja ykkösen ja kakkosen välillä eroa oli alle 2 %. Varte on tuttu toimija alueella, mutta Mitra Imatran Rakennuttajille uusi tuttavuus. Odotetaan innolla yhteistyötä ja laadukasta lopputulosta, kertoo Mitra Imatran Rakennuttaja Oy rakennuttaja Henry Tapiola.

Työt tontilla ovat käynnistyneet elokuun lopulla 2023 ja kohde luovutetaan tilaajalleen kesäkuussa 2024.

 

Juhonkoti havainnekuva
 

Lisätietoja

Varte Lappeenranta Oy, Seppo Tokkola, toimitusjohtaja, 040 749 9166, seppo.tokkola@varte.fi

Mitra Imatran Rakennuttaja Oy, Henry Tapiola, rakennuttaja, 05 235 2827, henry.tapiola@mitra.fi

 

 

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi 148 asuntoa Jätkäsaareen

Varte 31.05.2024

Havainnekuva Versowoodin uudesta pääkonttorista iltavalaistuksessa
Urakat

Varte Lahti urakoi Versowoodin pääkonttorin

Varte 31.05.2024

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024