Siirry sisältöön
Projektit

Varte urakoi Vehon toimitilojen laajennuksen Vantaalle

Varte

Ansakuja-Veho-ilmaperspektiivi

 

Varte Oy ja Lemiro Oy Ab ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien toimitiloja Vantaalla. Tilojen käyttäjänä on Veho Oy Ab. Varte urakoi Ansakuja 3:ssä sijaitseviin Vehon toimitiloihin laajennuksia ja muutostöitä. Hanke toteutetaan suunnittelun sisältävänä projektinjohtourakkana.

”Toteutimme Veholle Vantaalle juuri merkittävän kokoisen hankkeen, joten on hienoa, että jatkumoa yhteistyölle löytyi ja, että tilaaja on ollut tyytyväinen toimintaamme”, kertoo Varten toimitilarakentamisen johtaja Mikko Sirviö.

Hanke käsittää yhteensä noin 1 300 m² toimitila laajennuksen, uusien katosrakenteiden rakentamisen sekä nykyisen noin 4 700 m² suuruisten tilojen muutostyöt. Uuteen laajennusosaan tulee henkilö- ja hyötyajoneuvojen korjaus- ja maalaamotilat. Nykyiset raskaankaluston korjaamotilat muutetaan henkilö- ja hyötyajoneuvojen korjaamotiloiksi.

Yhteistyö Varten kanssa on toiminut ja on hienoa, että vanhojen toimitilojen laajennukselle löytyi helposti urakoitsija, kenen kanssa suunnittelua on voitu tehdä yhdessä”, kertoo Vehon kiinteistöpäällikkö Markku Onnelainen.

Hankkeelle on lainvoimainen rakennuslupa jo olemassa ja työt on aloitettu. Kohteen arvioitu valmistuminen on helmikuussa 2023.

Ansakuja-Veho-ilmaperspektiivi-1

 

Lisätietoja:

Varte Oy, Mikko Sirviö, johtaja toimitilarakentaminen, mikko.sirvio@varte.fi
Veho Oy Ab, Markku Onnelainen, kiinteistöpäällikkö, markku.onnelainen@veho.fi

 

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Varte-kodit

Aktiivisen elämän Ruoriniemi

Varte 16.02.2024

Hekan asuinkerrostalo
Urakat

Varte toteuttaa Hekalle 228 asunnon peruskorjausurakan

Varte 30.01.2024

Vartelaiset

Varten kesätyöhaku 2024

Varte 22.01.2024