Siirry sisältöön
Urakat

Varte uudistaa Vehon liiketilat Espoossa

Uudistustyöt käynnistyvät huhtikuussa.

Varte

Vehon liiketilat Espoon Olarissa

Varte Oy ja Lemiro Oy Ab ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Espoossa sijaitsevien liiketilojen uudistamisesta. Varte toteuttaa osoitteeseen Piispankallio 2 liiketilojen uudistamisen suunnittelun sisältävänä projektinjohtourakkana.

Hankkeessa uudistetaan Veho Olarin automyymälän sekä -huoltotilojen sisäpinnat ja nykyaikaistetaan sähköistys mm. sähköautojen vaatimalle tasolle. Lisäksi kattomateriaali uudistetaan sekä piha-alueella tehdään vähäisiä asfaltin kunnostus- ja nurmitöitä.

-Investointi osoittaa sitoutumisemme asiakaskokemuksen ja kestävän liikkumisen kehittämiseen. Projekti on ajoitettu siten, että se aiheuttaa mahdollisimman vähän haittaa asiakkaillemme. Positiivinen kokemuksemme Mercedes-Benz vauriokeskus -hankkeessa Vantaalla tuki yhteistyön jatkamista Varten kanssa Olarissa, sanoo Vehon talousjohtaja Anssi Räsänen.  

-On hienoa, että olemme saaneet jatkumoa toimivaan yhteistyöhön Vehon kanssa. Yhteistyötä on ollut erittäin mukava tehdä ja se tuo varmasti myös etua projektiin, kertoo Varten toimitilarakentamisen johtaja Mikko Sirviö.

 

Työt käynnistyvät huhtikuussa ja hanke valmistuu lokakuussa 2023.

 

Lisätietoja

Varte Oy, Mikko Sirviö, johtaja toimitilat, p. 040 723 1885, mikko.sirvio@varte.fi

Veho Oy Ab, Anssi Räsänen, talousjohtaja, p. 050 306 4123, anssi.rasanen@veho.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024

Urakat

Varte Lahti urakoi TA:lle asuntoja Keravalle

Varte 22.05.2024

Urakat

Varte toteuttaa Heikkinen Yhtiöiden toimistotalon

Varte 20.05.2024