Siirry sisältöön

Varte toteuttaa Mitsubishi Logisnext Europen tuotantotilojen laajennuksen

Työt tontilla Järvenpäässä ovat käynnistyneet . 

Varte

Varte-havainnekuva-MLE-ArkkitehtiruutuOy-laaja

Varte Oy ja Mitsubishi Logisnext Europe Oy ovat allekirjoittaneet KVR-urakkasopimuksen koskien tuotantotilojen laajennusurakkaa Järvenpäähän. Varte toteuttaa Mitsubishi Logisnext Europelle osoitteeseen Jampankatu 2 sijaitsevan tuotantotilojen laajennuksen. Urakka on laajuudeltaan noin 5 150 m² käsittäen uudet maalaamotilat ja niitä palvelevat tilat.

 

-Olemme tyytyväisiä päästessämme toteuttamaan yhden pitkän historiamme merkittävimmistä investoinneista yhdessä Varten kanssa, kertoo Mitsubishi Logisnext Europe Oy:n toimitusjohtaja Janne Polvilampi.

 

-Olemme erittäin iloisia, että pääsemme toteuttamaan MLE:n tuotantotilojen laajennuksen yhteistyössä tilaajan kanssa. Olemme toteuttaneet lähivuosina useampia vastaavia laajennushankkeita, viimeisimpänä Valon Koneen tuotantotilojen laajennus Lohjalla. Tämä urakka tukee hyvin toimitilarakentamisemme strategiaa ja vahvistaa työkantaamme, kertoo Varten toimitilarakentamisen johtaja Mikko Sirviö.

 

Hankkeella on voimassa oleva rakennuslupa ja työt tontilla on jo aloitettu maanrakennustöillä. Urakka valmistuu kokonaisuudessaan syksyllä 2024.

 

 Varte-havainnekuva-MLE-ArkkitehtiruutuOy-1200x

Lisätietoja

Varte Oy, Mikko Sirviö, johtaja toimitilarakentaminen, p. 040 723 1885, mikko.sirvio@varte.fi

Mitsubishi Logisnext Europe Oy, Janne Polvilampi, toimitusjohtaja, p. 020 778 11, janne.polvilampi@logisnext.eu

 

Mitsubishi Logisnext Europe Oy suunnittelee, valmistaa ja toimittaa korkean teknologian logistiikkaratkaisuja sisältäen laajan tarjoaman trukkeja, automaatiojärjestelmiä ja niihin liittyviä ratkaisuja ja palveluita. Yhtiöllä on Järvenpään toimipisteessään noin 500 työntekijää.

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024

Urakat

Varte Lahti urakoi TA:lle asuntoja Keravalle

Varte 22.05.2024

Urakat

Varte toteuttaa Heikkinen Yhtiöiden toimistotalon

Varte 20.05.2024