Siirry sisältöön
Urakat

Varte toteuttaa Masino Groupin päätoimipaikan laajennuksen ja peruskorjauksen

Työt käynnistyvät tontilla joulukuussa.

Varte

allekirjoitus_Masino_Varte_neukkari_3

Varte Oy ja Masino Kiinteistöt Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien Vantaan Tuupakassa, Kärkikuja kolmessa sijaitsevan Masinon päätoimipaikan laajentamista ja peruskorjausta. Varte toteuttaa 4000 m²:n uudisrakennuksen, johon tulee varasto-, koneistamo- ja huoltotiloja sekä toimistotilaa. Hankkeeseen sisältyy myös vuonna 2002 valmistuneen päätoimipaikan peruskorjaus- ja muutostyöt.

 

”Laajennuksen myötä pystymme vastaamaan nykyistäkin paremmin asiakkaiden tarpeisiin mm. varastoitavien tuotteiden ja monipuolisten palveluiden osalta. Laajennuksen ja peruskorjauksen valmistuessa tulemme luopumaan muista pääkaupunkiseudun toimipaikoista. Tämä tehostaa ja syventää Masino-konsernin yhtiöiden välistä toimintaa, ja mikä tärkeintä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmin ja laadukkaammin yhdestä ja samasta sijainnista. Lisäksi pystymme tarjoamaan koko henkilöstölle aiempaa toimivamman ja laadukkaamman työympäristön toimenkuvista riippumatta”, kertoo Masino Group -konsernin toimitusjohtaja Mikko Pietarinen.

 

”Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme toteuttamaan tätä projektia Masinon kanssa. Hanke vahvistaa edelleen meidän työkantaamme sekä tukee hyvin toimitilarakentamisemme strategiaa”, iloitsee Varten toimitilarakentamisen johtaja Mikko Sirviö.

 

Hankkeella on lainvoimainen rakennuslupa ja työt tontilla aloitetaan joulukuussa 2023. Hanke valmistuu kokonaisuudessaan vuoden 2024 loppuun mennessä.

 

Lisätietoja

Varte Oy, Mikko Sirviö, johtaja toimitilarakentaminen, p. 040 723 1885, mikko.sirvio@varte.fi

Masino Kiinteistöt Oy, Jarmo Pietarinen, johtaja, p. 0500 458055, jarmo.pietarinen@masino.fi
Masino Group Oy, Mikko Pietarinen, konsernin toimitusjohtaja, p. 010 8345 502, mikko.pietarinen@masino.fi

 

 

Masino Group on yli 65 vuoden ajan ollut suomalaisen teollisuuden ja rakentamisen luotettava kumppani. Olemme suomalainen perheomisteinen yritysryhmä, joka palvelee muun muassa metalli-, kaivos- ja rakennusteollisuuden tarpeita laajalla asiantuntemuksella ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla. Edustustuotteiden lisäksi on omaa tuotantoa, loppukokoonpanoa sekä sopimusvalmistajilla valmistettavia tuotteita. Palveluita ovat mm. teollisuushuolto sekä hyllytys- ja varastointipalvelut. Liikevaihto on noin 80 M€ ja henkilöstön määrä 180. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa ja Virossa. www.masino.fi

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024

Urakat

Varte Lahti urakoi TA:lle asuntoja Keravalle

Varte 22.05.2024

Urakat

Varte toteuttaa Heikkinen Yhtiöiden toimistotalon

Varte 20.05.2024