Siirry sisältöön
Urakat

Varte urakoi Jätkäsaareen 110 uutta asuntoa

Varte urakoi Jätkäsaareen 110 uutta asuntoa

Varte

HASO Samoansaari_havainne-1

Varte Oy ja Helsingin asuntotuotantotoimisto ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien Helsingin Jätkäsaareen rakennettavista asuinyhtiöistä. Varte voitti urakkakilpailun ja urakoi Helsingin asuntotuotantotoimistolle Jätkäsaareen kaksi asuinyhtiötä: Haso Samoansaari ja Heka Tongankuja.

Haso Samoansaari -yhtiö on asumisoikeustalo, joka rakennetaan osoitteeseen Samoankuja 4, 00200 Helsinki. Kohde käsittää 5-, 6- ja 7-kerroksisen asuintalon, jossa on kolme porrashuonetta. Taloon rakennetaan yhteensä 58 asuntoa. Asuinneliöitä kohteessa on yhteensä 3 785,5 asm2 sekä lisäksi liiketiloja 204,5 m2.

Heka Tongankuja -yhtiö on vuokra-asuntotalo, joka rakennetaan osoitteeseen Tongankuja 1, 00220 Helsinki. Kohde käsittää 6- ja 8-kerroksisen asuinkerrostalon, jossa on kaksi porrashuonetta. Taloon rakennetaan yhteensä 52 asuntoa. Asuinneliötä kohteessa on yhteensä 3 366 asm2 sekä lisäksi 115 m2 liiketilaa.

Rakennettavat kohteet sijaitsevat samassa asuinkorttelissa kuin tammikuussa valmistunut Varten oman asuntotuotannon Hitas-asuinkohde Asunto Oy Helsingin Samoanheikki. ”Voitettu kilpailu-urakka vahvistaa jatkumoa tuotannon toimihenkilöille ja on hienoa, että pääsemme jatkamaan uusien asuntojen rakentamista Jätkäsaareen”, kertoo Varten asuntorakentamisen johtaja Tuomas Parvila.

Rakennustyöt käynnistyvät tontilla kesäkuussa 2023 ja kohde valmistuu toukokuussa 2025.

 

Lisätietoja:

Varte Oy, Tuomas Parvila, johtaja asuntorakentaminen, p. 044 756 9969, tuomas.parvila@varte.fi

 

Helsingin Asumisoikeus Oy eli Haso on Helsingin kaupungin omistama asumisoikeusyhtiö, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ja laadukkaita asuntoja pääkaupungissa ympäristöarvoja unohtamatta.

Helsingin kaupungin asunnot Oy eli Heka on Helsingin kaupungin omistama yhtiö ja Suomen suurin vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja.

 

 

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Varte Akatemian työnjohdon ryhmä Vierumäellä
Vartelaiset

Varten oma Varte Akatemia käynnistyi

Varte 12.09.2023

Urakat

Varte Lappeenranta urakoi Imatralle palvelutalon

Varte 11.09.2023

Projektit

Korjausrakentamisen urakka Noli Studios valmistui Katajanokalle

Varte 06.09.2023