Siirry sisältöön
Urakat

Varte urakoi Hitas-asuntoja Jätkäsaareen

Varte voitti kilpailu-urakan ja rakentaa uuden Hitas-yhtiön Jätkäsaareen.

Varte

Varte-sisäpiha-Hgin-Atolli-oikealla

Varte Oy ja Helsingin Asuntotuotanto ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien Helsingin Jätkäsaareen rakennettavaa Asunto Oy Helsingin Atolli nimistä asuinrakennusta. 
Varte rakentaa Asuntotuotannolle Hitas-asumiskohteen osoitteeseen Kiribatinkatu 2, Helsinki. Urakka käsittää 4- ja 6-kerroksisen asuinkerrostalon, jossa on kolme porraskäytävää. Hitas-asuntoja rakentuu yhtiöön yhteensä 62 kpl, huoneistoalaa 3982m2. Urakka on kokonaisurakka.

Jätkäsaari on Helsingin kantakaupungin aluetta, joka kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Jätkäsaari on tunnettu ekologisesta ja kestävästä kaupunkisuunnittelusta. Alueen lävitse kulkeva Hyväntoivonpuisto ja merellinen ympäristö tarjoavat viehättävän paikan asua kantakaupungissa. Jätkäsaaresta löytyy monipuoliset julkisen liikenteen yhteydet. Alueella kulkee useita raitiovaunu- ja bussilinjoja, jotka yhdistävät sen muihin osiin Helsinkiä ja sen ympäristöä. Alue tulee valmistumaan arviolta vuoteen 2030 mennessä.

”Hienoa, että onnistuimme voittamaan tämän urakkakilpailun. Oman asuntotuotantomme Hitas-yhtiö Asunto Oy Helsingin Samoanheikki valmistui tammikuussa Jätkäsaareen hienosti tavoitteiden mukaisesti ja tämä urakka takaa hyvän jatkumon tuotannon toimihenkilöille Jätkäsaaressa", kertoo Varten asuntorakentamisen johtaja Tuomas Parvila

Rakennustyöt käynnistyvät tontilla jo toukokuun alussa ja kohde luovutetaan keväällä 2025.

Lisätietoja: 
Varte Oy, Tuomas Parvila, johtaja asuntorakentaminen, p. 044 756 9969, tuomas.parvila@varte.fi

Tutustu Hitas-asumiseen Helsingin kaupungin sivuilta

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024

Urakat

Varte Lahti urakoi TA:lle asuntoja Keravalle

Varte 22.05.2024

Urakat

Varte toteuttaa Heikkinen Yhtiöiden toimistotalon

Varte 20.05.2024