Siirry sisältöön
Urakat

Varte rakentaa Karakallioon uusia asuntoja TA:lle

Espoon Karakallion keskusta uudistuu lähivuosina

Varte

Varte-Karakalliontie-10-havainnekuva

Varte Oy ja TA-Yhtymä Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien Espoon Karakallioon rakennettavaa asuinrakennusta. Varte rakentaa TA:lle osoitteeseen Karakalliontie 10 ARA-rahoitteisia vuokra-asuntoja. Urakka käsittää 4-kerroksisen asuinkerrostalon, johon rakennetaan yhteensä 27 asuntoa.

Nyt rakenteille lähtevä kerrostalo on uusiutuvan Karakallion keskustan ensimmäinen rakennettava asuinrakennus. Rakennukseen kytkeytyvän uuden päivittäistavarakaupparakennustyöt käynnistyivät alueella ensimmäisenä syksyllä, valmistuminen on 2024 vuoden loppuun mennessä. Aluehankkeen arvioitu valmistuminen on vuoden 2026 loppuun mennessä.

Varten kanssa on aina ollut mukava tehdä töitä, eikä tämä hanke ole tehnyt siinä poikkeusta. Yhteistyö on ollut toimivaa ja uskomme, että tämäkin hanke etenee yhdessä tekemällä suotuisasti aina takuutöiden loppuun asti. Kohde on hieno ja on erinomaista, että Karakallioon saadaan uutta ja laadukasta TA- Yhtymä Oy:n tuotantoa”, kommentoi TA- Rakennuttaja Oy:n rakennuttajapäällikkö Topi Kekki.

Olemme iloisia, että olemme päässeet mukaan kehittämään Karakallion uutta keskustaa. Yhteistyö TA:n kanssa on sujunut mutkattomasti ja toteutamme heille hyvän asuinkerrostalon rakentamisen laatua ylläpitäen”, kertoo Varten asuntorakentamisen johtaja Tuomas Parvila

Karakalliontie 10 -asuinrakennuksen rakennustyöt käynnistyivät tontilla marraskuussa ja kohde luovutetaan 2024 jouluksi.

Lisätietoja: 

Varte Oy, Tuomas Parvila, johtaja asuntorakentaminen, p. 044 756 9969, tuomas.parvila@varte.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi 148 asuntoa Jätkäsaareen

Varte 31.05.2024

Havainnekuva Versowoodin uudesta pääkonttorista iltavalaistuksessa
Urakat

Varte Lahti urakoi Versowoodin pääkonttorin

Varte 31.05.2024

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024