Siirry sisältöön
Urakat

Varte peruskorjaa SATOn omistaman kiinteistön Haagassa

Varte

Nayttelijantie24-sato

Varte Oy ja Kiinteistö Oy Helsingin Näyttelijäntie 24 ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien SATOn omistaman kiinteistön peruskorjausta. Helsingin Haagassa Näyttelijäntie 24 -osoitteessa sijaitseva urakkakohde käsittää neljä kaksiportaista kerrostaloa, jotka on rakennettu 1959. Urakka sisältää yhteensä 112 asuinhuoneiston ja viiden liiketilan peruskorjauksen. Kohteen yhteenlaskettu pinta-ala on 4 800 hm2. 

-Tämä korjausrakentamisen kohde on arvioitu kaupunkikuvallisesti merkittäväksi. Korjaustyössä pyritään säilyttämään rakennuksen alkuperäisyyttä mahdollisuuksien mukaan ja tämä näkyy mm. uusittavissa puuikkunoissa, jotka tulevat muistuttamaan alkuperäisiä. Asunnoissa ja sisätiloissa uusitaan kaikki pintarakenteet ja talotekniset järjestelmät. Huoneistoparvekkeet laattoineen ja kaiteineen uusitaan. Lisäksi osa vesikatoista ja rappauksista korjataan. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme jatkaa SATOn kanssa pitkään jatkunutta yhteistyötä myös tämän hankkeen osalla. Se, että toimintatavat ja ihmiset ovat osapuolille tuttuja aiemmista projekteista luo hyvät edellytykset hankkeen onnistumiselle, kertoo Varten korjausrakentamisen johtaja Harri Katajala.

Työt kohteessa käynnistyvät kesäkuussa ja kohde luovutetaan syyskuussa 2023. Kohteen veroton urakkasumma on noin 9,8 miljoonaa euroa. Kohteen vastaavana työnjohtajana toimii Vartella Marko Puntala.

Nayttelijantie24-sato


Lisätietoja:

Varte Oy, Harri Katajala, korjausrakentamisen johtaja, harri.katajala@varte.fi, +358 44 0242 537


 

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Keravan Jaakkolassa Kotokorttelin havainnekuva
Urakat

Varte Lahti rakentaa ICECAPITALille asuntoja Keravalle

Varte 28.03.2023

Vehon liiketilat Espoon Olarissa
Urakat

Varte uudistaa Vehon liiketilat Espoossa

Varte 03.03.2023

Havainnekuva-LIDL-Vantaanlaakso
Urakat

Varte rakentaa LIDL-elintarvikemyymälän Vantaanlaaksoon

Varte 02.02.2023