Siirry sisältöön
Urakat

Varte peruskorjaa SATOn omistaman kiinteistön Haagassa

Varte

Nayttelijantie24-sato

Varte Oy ja Kiinteistö Oy Helsingin Näyttelijäntie 24 ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien SATOn omistaman kiinteistön peruskorjausta. Helsingin Haagassa Näyttelijäntie 24 -osoitteessa sijaitseva urakkakohde käsittää neljä kaksiportaista kerrostaloa, jotka on rakennettu 1959. Urakka sisältää yhteensä 112 asuinhuoneiston ja viiden liiketilan peruskorjauksen. Kohteen yhteenlaskettu pinta-ala on 4 800 hm2. 

-Tämä korjausrakentamisen kohde on arvioitu kaupunkikuvallisesti merkittäväksi. Korjaustyössä pyritään säilyttämään rakennuksen alkuperäisyyttä mahdollisuuksien mukaan ja tämä näkyy mm. uusittavissa puuikkunoissa, jotka tulevat muistuttamaan alkuperäisiä. Asunnoissa ja sisätiloissa uusitaan kaikki pintarakenteet ja talotekniset järjestelmät. Huoneistoparvekkeet laattoineen ja kaiteineen uusitaan. Lisäksi osa vesikatoista ja rappauksista korjataan. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme jatkaa SATOn kanssa pitkään jatkunutta yhteistyötä myös tämän hankkeen osalla. Se, että toimintatavat ja ihmiset ovat osapuolille tuttuja aiemmista projekteista luo hyvät edellytykset hankkeen onnistumiselle, kertoo Varten korjausrakentamisen johtaja Harri Katajala.

Työt kohteessa käynnistyvät kesäkuussa ja kohde luovutetaan syyskuussa 2023. Kohteen veroton urakkasumma on noin 9,8 miljoonaa euroa. Kohteen vastaavana työnjohtajana toimii Vartella Marko Puntala.

Nayttelijantie24-sato


Lisätietoja:

Varte Oy, Harri Katajala, korjausrakentamisen johtaja, harri.katajala@varte.fi, +358 44 0242 537


 

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi asuntoja Helsingin Oulunkylään

Varte 01.12.2023

Karakalliontie 10 -taloyhtiön havainnekuva
Urakat

Varte rakentaa Karakallioon uusia asuntoja TA:lle

Varte 30.11.2023

Varte-kodit

Ensiasunnon varainsiirtoverovapaus poistuu

Varte 27.10.2023