Siirry sisältöön
Urakat

Varte toteuttaa Hekalle 237 asunnon peruskorjausurakan

Rakennustyöt tontilla käynnistyvät helmikuussa 2023.

Varte

Varte Oy ja Helsingin kaupungin asunnot Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien Hekan omistaman kiinteistön peruskorjausta. Sakara 2 osoitteessa Helsingin Kontulassa sijaitseva urakkakohde käsittää neljä kerrostaloa, jotka on rakennettu 1969 ja 2000. Urakka sisältää yhteensä 237 asuinhuoneiston peruskorjauksen. Kohteen yhteenlaskettu pinta-ala on 22 606 bm2. 

-Tämä korjausrakentamisen kohde on Vartelle merkittävä kokonsa puolesta. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pärjäsimme tässä kilpailu-urakassa ja pääsemme toteuttamaan kohteen peruskorjauksen. Rakennusten energiatehokkuutta parannetaan muuttamalla lämmitysjärjestelmä maalämpöön sekä asentamalla aurinkopaneelijärjestelmät. Asunnoissa ja sisätiloissa uusitaan kaikki pintarakenteet ja talotekniset järjestelmät. Huoneistoparvekkeet ja julkisivut huolletaan. Vesikatot alusrakenteineen uusitaan ja uudet iv-konehuoneet rakennetaan talojen katoille. Myös piha-alueet kunnostetaan. kertoo Varten korjausrakentamisen johtaja Harri Katajala.

Työt käynnistyvät helmikuussa ja tehdään vaiheittain kahden talon ollessa kerralla työnalla. Kohteen arvioitu valmistuminen on tammikuussa 2026. Kohteen veroton urakkasumma on noin 32,9 miljoonaa euroa.

 Sakara 2, Helsinki

Lisätietoja

Varte Oy, Harri Katajala, korjausrakentamisen johtaja, 044 024 2537, harri.katajala@varte.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Varte Akatemian työnjohdon ryhmä Vierumäellä
Vartelaiset

Varten oma Varte Akatemia käynnistyi

Varte 12.09.2023

Urakat

Varte Lappeenranta urakoi Imatralle palvelutalon

Varte 11.09.2023

Projektit

Korjausrakentamisen urakka Noli Studios valmistui Katajanokalle

Varte 06.09.2023