Siirry sisältöön
Urakat

Varte Lahti urakoi Versowoodin pääkonttorin

Varte

-Versowood-julkisivuhavainne-ulkonakyma_ilta

Varte Lahti Oy ja Versowood Oy ovat allekirjoittaneet 30.5.2024 urakkasopimuksen koskien Versowoodin uuden pääkonttorin rakentamista Vierumäelle.

Varte Lahti rakentaa puunjalostusyhtiö Versowoodille puurakenteisen kaksikerroksisen toimistorakennuksen. Rakennuksen kantava runkorakenne väli- ja yläpohja mukaan lukien on liimapuuta. Julkisivuverhouksena kohteeseen tulee Versowoodin Kuningaspaneelia. Kohteen laajuus on 3 173 kem2 ja 15 700 m3.

Uudet toimitilat tulevat tarjoamaan nykyaikaista ja uudenlaista työympäristöä työntekijöille sekä lisäksi se toimii tehdasalueen uutena maamerkkinä ja porttina myös vieraille. Konttorin rakennusprojektissa tullaan testaamaan uudenlaisia liimapuurakenneliitoksia ja tarpeen mukaan muuntautuvaa puutoimistokonseptia,” kertoo Versowood Oy:n toimitusjohtaja Ville Kopra.

Hienoa, että pääsemme toteuttamaan Versowoodin uuden pääkonttorin. Kyseessä on poikkeuksellisen hieno kohde ja samalla jatkumo yrityksemme puurakentamisen hankkeisiin. Yhteistyö Versowoodin kanssa on lähtenyt hienosti käyntiin,” kertoo Varte Lahden toimitusjohtaja Juha Sankari.

Työt käynnistyivät Vierumäellä toukokuussa ja kohde valmistuu vuoden 2025 loppuun mennessä.

Lisätietoja:

Varte Lahti Oy, Juha Sankari, toimitusjohtaja, 044 355 2795, juha.sankari@varte.fi
Versowood Oy, Ville Kopra, toimitusjohtaja, 0500 235 701, ville.kopra@versowood.fi

Varte-versowood-allekirjoitustilaisuus

Versowood on Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja, joka tekee luotettavaa puukauppaa ja valmistaa kotimaisesta puusta sahatavaraa ja sen erilaisia jatkojalosteita kuten höylättyä ja kyllästettyä sahatavaraa, liimapuuta, puusiltoja ja -pylväitä, puupakkauksia, puukeloja, kuormalavoja ja puupellettiä. Yhtiö työllistää lähes 900 henkeä, 14 paikkakunnalla Suomessa ja yhdellä Virossa. Vientiä lähes 70 maahan. Kaiken toiminnan peruskulmakiviä ovat toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus, logistiikka sekä asiakaslähtöisyys. Versowood uskoo intohimoiseen elämänasenteeseen, onnellisiin työntekijöihin, tyytyväisiin asiakkaisiin ja kestävään huomiseen. https://www.versowood.fi/fi

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi 148 asuntoa Jätkäsaareen

Varte 31.05.2024

Havainnekuva Versowoodin uudesta pääkonttorista iltavalaistuksessa
Urakat

Varte Lahti urakoi Versowoodin pääkonttorin

Varte 31.05.2024

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024