Siirry sisältöön
Urakat

Varte Lahti urakoi Lahteen padel-hallin

Varte

Rantakartano-MSPK(2021-09)-06

Varte Lahti Oy ja KOy Lahden Askontie 13 / Padel Kiinteistöt Oy ovat allekirjoittaneet KVR-urakkasopimuksen koskien Lahteen rakennettavaa padel-hallia. Varte Lahti rakentaa padel-hallin osoitteeseen Askonkatu 13. Kohde käsittää yli 3 000m²:n laajuisen padel-hallin, johon tulee yhteensä 12 padel-kenttää, 10 sisälle ja kaksi ulos. Rakennettava padel-halli on valmistuessaan Padel Club Finlandin suurin padel-keskus.

 

-Etsimme pitkään hyvää paikkaa padel-hallille Lahden alueelta ja on upeaa, että löysimme sen niin keskeiseltä sijainnilta. Hienoa, että kohteen urakoitsijaksi valikoitui paikallinen rakennusalan toimija. Olemme varmoja, että urheilukaupunkina Lahtelaiset tulevat ottamaan ahkeraan käyttöön kentät ja muut Clubin tarjoamat palvelut , kertoo Padel Kiinteistöt Oy:n kiinteistökehitysjohtaja Juha Jokela.

-Olemme iloisia, että pääsemme toteuttamaan kotikaupunkiin paikallisena toimijana Padel-hallin. Sijaintihan on mukavasti aivan toimitilojemme vieressä, kertoo Varten toimitusjohtaja Juha Sankari.

 

Työt tontilla käynnistyvät maanrakennustöillä maaliskuun alusta 2022 ja hanke valmistuu lokakuussa 2022.

 

padel-havainne

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi 148 asuntoa Jätkäsaareen

Varte 31.05.2024

Havainnekuva Versowoodin uudesta pääkonttorista iltavalaistuksessa
Urakat

Varte Lahti urakoi Versowoodin pääkonttorin

Varte 31.05.2024

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024