Siirry sisältöön
Urakat

Varte Lahti urakoi Lahteen padel-hallin

Varte

Rantakartano-MSPK(2021-09)-06

Varte Lahti Oy ja KOy Lahden Askontie 13 / Padel Kiinteistöt Oy ovat allekirjoittaneet KVR-urakkasopimuksen koskien Lahteen rakennettavaa padel-hallia. Varte Lahti rakentaa padel-hallin osoitteeseen Askonkatu 13. Kohde käsittää yli 3 000m²:n laajuisen padel-hallin, johon tulee yhteensä 12 padel-kenttää, 10 sisälle ja kaksi ulos. Rakennettava padel-halli on valmistuessaan Padel Club Finlandin suurin padel-keskus.

 

-Etsimme pitkään hyvää paikkaa padel-hallille Lahden alueelta ja on upeaa, että löysimme sen niin keskeiseltä sijainnilta. Hienoa, että kohteen urakoitsijaksi valikoitui paikallinen rakennusalan toimija. Olemme varmoja, että urheilukaupunkina Lahtelaiset tulevat ottamaan ahkeraan käyttöön kentät ja muut Clubin tarjoamat palvelut , kertoo Padel Kiinteistöt Oy:n kiinteistökehitysjohtaja Juha Jokela.

-Olemme iloisia, että pääsemme toteuttamaan kotikaupunkiin paikallisena toimijana Padel-hallin. Sijaintihan on mukavasti aivan toimitilojemme vieressä, kertoo Varten toimitusjohtaja Juha Sankari.

 

Työt tontilla käynnistyvät maanrakennustöillä maaliskuun alusta 2022 ja hanke valmistuu lokakuussa 2022.

 

padel-havainne

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Varte-kodit

Aktiivisen elämän Ruoriniemi

Varte 16.02.2024

Hekan asuinkerrostalo
Urakat

Varte toteuttaa Hekalle 228 asunnon peruskorjausurakan

Varte 30.01.2024

Vartelaiset

Varten kesätyöhaku 2024

Varte 22.01.2024