Siirry sisältöön
Yhtiö

Varte Lahti rakentaa Etelä-Hämeen Osuuspankille uudet toimitilat

Etelä-Hämeen Osuuspankin ja Varte Lahti Oy:n yhteistyön myötä Riihimäelle rakennetaan kaksi uutta liike- ja asuinkerrostaloa sekä Etelä-Hämeen Osuuspankin asiakkaille uuden ajan konttori.

Varte

Varte_vakavarainen_reilu_joustava

Varte Lahti Oy on tehnyt esisopimuksen Etelä-Hämeen Osuuspankin Riihimäen nykyisen konttorikiinteistön ostamisesta. Lisäksi esisopimuksella on sovittu, että Varte Lahti ostaa Keskuskadun ja Välikadun kulmassa olevan kiinteistön, jonka katutasoon tulee pankin uusi konttori osoitteeseen Keskuskatu 5.

Etelä-Hämeen Osuuspankille on varattu rakennettavasta asuinkiinteistöstä koko ensimmäinen kerros, yhteensä noin 750 m2. Pankki toimii nykyisissä tiloissa, kunnes uudisrakennus valmistuu. Tämän jälkeen nykyisen konttorin kohdalle Varte Lahti rakentaa liike- ja asuinkiinteistön, jonka ensimmäisestä kerroksesta osa on liiketilaa.

Kyseessä on Varte Lahden ensimmäinen hanke Riihimäellä. ”On ollut ilo tehdä yhteistyötä Etelä-Hämeen Osuuspankin kanssa ja hienoa, että pääsemme rakentamaan pankille uuden konttorin. Uusien asuntojen suunnittelu on aloitettu ja niiden ennakkomarkkinointi aloitetaan loppuvuoden aikana”, kertoo Varte Lahden toimitusjohtaja Juha Sankari.

”Yhteistyön myötä Riihimäelle nousee kaksi kerrostaloa, jotka ovat omiaan edistämään alueen elinvoimaa. Alueen kasvulle on merkityksellistä, että tarjolla on ydinkeskustasta uusia asuntoja. Lisäksi saamme asiakkaille ja henkilökunnallemme uuden ajan tilat, jotka mahdollistavat kaikkien finanssipalveluiden tarjoamisen. Uudet tilat tukevat parhaalla mahdollisella tavalla asiakaskohtaamisia. Tulemme olemaan näkyvä osa Riihimäen keskustaa ja uusien tilojen myötä voimme palvella asiakkaitamme leveillä harteilla paikallisesti”, iloitsee pankinjohtaja Matti Mikkola.

Tavoitteena on, että rakennustyöt alkavat vuoden 2023 alussa asemakaavan saatua lainvoiman. Pankin uusien toimitilojen on määrä valmistua vuoden 2024 aikana. ”On hienoa, että Riihimäen keskustan liiketilat kehittyvät ja näin keskeisille paikoille saadaan lisää asumisen mahdollisuuksia. Parhaillaan uudistettavan Keskuskadun varrella voi elää helppoa, turvallista ja toimivaa arkea. Myös runsaat kulttuuri- ja liikuntapalvelut ovat aivan lähellä”, toteaa elinvoimajohtaja Mika Herpiö.

Sijainti-keskuskatu5-RiihimäkiVisualisointiluonnos-keskuskatu5Keskuskatu5-leikkauskuva-luonnos

 

Lisätietoja:

Varte Lahti Oy, toimitusjohtaja Juha Sankari, juha.sankari@varte.fi, 044 355 2795

Etelä-Hämeen Osuuspankki, talousjohtaja Kalle-Markus Peltola, kalle-markus.peltola@op.fi, 044 5959 049

Riihimäen kaupunki, elinvoimajohtaja Mika Herpiö, mika.herpio@riihimaki.fi, 040 500 3345
kaavoituspäällikkö Niina Matkala, niina.matkala@riihimaki.fi, 050 433 5455

 

Etelä-Hämeen Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva, Kanta-Hämeessä toimiva paikkakunnan johtava ja OP Ryhmän vakavaraisimpiin kuuluva pankki. Palvelemme lähes 90 000 asiakasta 130 ammattilaisen voimin neljässä konttorissamme. www.op.fi/etela-hame

 


 

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi 148 asuntoa Jätkäsaareen

Varte 31.05.2024

Havainnekuva Versowoodin uudesta pääkonttorista iltavalaistuksessa
Urakat

Varte Lahti urakoi Versowoodin pääkonttorin

Varte 31.05.2024

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024