Siirry sisältöön
Urakat

Varte Lahti rakentaa Avain Asunnoille asuintaloja Tuusulaan

Varte

Avain-asunnot-havainnekuva

Varte Lahti Oy ja Avain Asunnot ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien kahden uudiskohteen rakentamista Tuusulan Puustellinmetsään. Puistometsäntie 2 osoitteeseen rakennetaan 4- ja 5-kerroksisia A-energianluokan kohtuuhintaisia asumisoikeuskerrostaloja. Asunto Oy Tuusulan Freesian ja Pionin kuudestakymmenestä asunnosta suurin osa on perheasuntoja.

-Puustellinmetsään rakennetaan paljon kaivattuja kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja perheille. joita on suunniteltu moneen eri asumistilanteeseen. Talot ovat erittäin ekologisia, sillä lämmönlähteenä on maalämpö ja rakennukset täyttävät A- energialuokan kriteerit. Rakennusten sijoittelulla pyrimme optimoimaan asukkaiden käyttöön jäävät piha- ja yhteistilat viihtyisäksi kokonaisuudeksi Tuusulan asuntomessualueen viereen, kertoo Avain Rakennuttaja Oy:n projektipäällikkö Mauri Puljujärvi .

- Varte Lahti Oy oli luontainen valinta pidetyn tarjouskilpailun ja yrityksen käynnissä olevan kohteen perusteella. Lisäksi toimihenkilöiden toimintamallien tunteminen entuudestaan vahvisti valintaamme, jatkaa Puljujärvi.

-Yhteistyö Avain Rakennuttajien kanssa on sujunut hyvin ja rakentamisen laadusta pidetään kiinni yhdessä koko hankkeen rakentamisen ajan, toteaa Varte Lahden työpäällikkö Jani Wessman.

Rakennustyöt ovat käynnistyneet lokakuussa ja toteutetaan yhtenä työmaana. Arvioitu valmistuminen on tammikuussa 2024.

Lisätietoja:

Varte Lahti Oy, Juha Sankari, toimitusjohtaja, juha.sankari@varte.fi
Avain Yhtiöt Oy, Mauri Puljujärvi, projektipäällikkö, mauri.puljujarvi@avainyhtiot.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Varte Akatemian työnjohdon ryhmä Vierumäellä
Vartelaiset

Varten oma Varte Akatemia käynnistyi

Varte 12.09.2023

Urakat

Varte Lappeenranta urakoi Imatralle palvelutalon

Varte 11.09.2023

Projektit

Korjausrakentamisen urakka Noli Studios valmistui Katajanokalle

Varte 06.09.2023