Siirry sisältöön
Projektit

Varte Lahti rakentaa Keravalle hoivakodin

Varte

Palopellonkatu(2020-10)-27

 Varte Lahti Oy ja Hoivatilat Oyj ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien Keravalle rakennettavaa hoivakotia. Osoitteeseen Lehmuskatu 1 rakennettavan hoivakodin rakennustyöt ovat jo tontilla käynnissä.

 

Kohde käsittää 3 120 hm2 suuruisen hoivakodin rakentamisen yhteistiloineen sekä kiinteistöön liittyvineen piha-alueineen. Urakka toteutetaan KVR-urakkana. Urakkaan kuului tontilla sijaitsevan vanhan päiväkodin purkutyöt ennen rakentamisen aloitusta.

”Hanketta on viety läpi suunnittelun kohti rakentamisen aloitusta nopealla tahdilla, joka vaati hankkeen osapulilta keskinäistä luottamusta ja johon kaikki sitoutuivat yhdessä. Hanke on suorastaan mallisuoritus rakennuttajan ja urakoitsijan yhteistyöstä, joka viedään loppuun saakka täydellä sitoumuksella. Kohteen napakka aikataulu ei olisi ollut mahdollinen ilman sujuvaa yhteistyötä osapuolten välillä”, kertoo Varte Lahden toimitusjohtaja Juha Sankari.

 

”Hienoa, että löysimme urakkaan tarmokkaan kumppanin kuten Varte Lahti. Yhteistyö on lähtenyt eteenpäin juuri hankkeen vaatimalla vauhdilla. Rakentaja ymmärsi heti alusta lähtien hankkeen tavoitteet ja tehdyllä yhteistyöllä suunnitteluvaihe ja rakennustöiden aloitus vietiin lävitse ennätysvauhdilla”, kertoo Hoivatilojen hankekehityspäällikkö Olli Haapio.

 

Työt tontilla käynnistyivät helmikuussa 2022 ja kohde luovutetaan tilaajalleen joulukuun 2022 loppuun mennessä.

 

Lisätietoja

Varte Lahti Oy, Juha Sankari, toimitusjohtaja, 044 355 2795, juha.sankari@varte.fi
Hoivatilat Oyj, Olli Haapio, hankekehityspäällikkö, 040 727 4555, olli.haapio@hoivatilat.fi

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi asuntoja Helsingin Oulunkylään

Varte 01.12.2023

Karakalliontie 10 -taloyhtiön havainnekuva
Urakat

Varte rakentaa Karakallioon uusia asuntoja TA:lle

Varte 30.11.2023

Varte-kodit

Ensiasunnon varainsiirtoverovapaus poistuu

Varte 27.10.2023