Siirry sisältöön
Yhtiö

Varten kesätyöharjoittelu 2023

Hae kesätöihin haalari- tai työnjohtotehtäviin Vartelle saat hyvää työkokemusta talonrakennusalalta.

Varte

Varte-lammaslammentie-1300x

HAKUAIKA PÄÄTTYNYT! Haemme kesätyöharjoittelijoita Varte-yhtiöiden rakennustyömaille. Työmaitamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla, keski-Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa.

Kesäharjoittelupaikkoja on tarjolla työnjohdossa sekä rakennustyömaan eri tehtävissä esim. kirves- tai rakennusmiehen tehtävissä. Meillä pääset oikeisiin hommiin työmaalle harjoittelemaan talojen rakentamista ja saat kunnon työkokemusta, josta on varmasti hyötyä. 

Täytä kesätyöhakemus ja kerrothan samalla vapaamuotoisesti minkälaisiin tehtäviin olisit halukas pääsemään kesäharjoittelijaksi. Kerro kuka olet, mitä olet opiskellut, missä vaiheessa opintosi ovat ja oletko jo tehnyt töitä rakennusalan työmailla? Aikaisemman kokemuksesi ja kiinnostuksesi perusteella voimme räätälöidä työtehtäviäsi ja töiden ajanjakson voimme yhdessä sopia. Kerro myös sijainti mikä sopisi sinulle parhaiten. Etua haussa tuo opinnot/kokemus alalta ja työturvallisuuskortti.

Varte yksi Suomen merkittävimmistä perheomistuksessa olevista talonrakennusalan yrityksistä. Varte Oy toimii konsernin emoyhtiönä. Yhtiön kotipaikka on Kouvolassa, mutta pääkonttori sijaitsee Helsingin Malmilla. Emoyhtiön liiketoiminta jakaantuu asunto- korjaus-, sekä liike- ja toimitilarakentamiseen. Varte Lahti Oy vastaa Päijät-Hämeen alueella rakentamisesta  ja Varte Lappeenranta Oy:n toiminta-alue kattaa koko Kaakkois-Suomen. 

Vartelaisia on tätä nykyä jo yli 230 ja työmaita on käynnissä samanaikaisesti noin 30. Olemme rakentaneet jo lähes 30 vuotta. Teimme 30.9.2022 päättyneellä tilikaudella konsernissa 236 miljoonan liikevaihdon.

Meidät tunnetaan luotettavana ja muuntautumiskykyisenä rakentajana sekä ennen kaikkea laadukkaasta toiminnastamme. Olemme rakennusalan kannattavimpia yrityksiä, sen perustana ovat ihmiset ja henkilöstömme hyvinvointi.

Tule tekemään töitä kanssamme!

Kesäharjoittelupaikkojen hakuaika on päättynyt. 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Varte Akatemian työnjohdon ryhmä Vierumäellä
Vartelaiset

Varten oma Varte Akatemia käynnistyi

Varte 12.09.2023

Urakat

Varte Lappeenranta urakoi Imatralle palvelutalon

Varte 11.09.2023

Projektit

Korjausrakentamisen urakka Noli Studios valmistui Katajanokalle

Varte 06.09.2023