Siirry sisältöön
Yhtiö

Nimitysuutisia Varte Oy:ssä

Varte

Varte-Marko-Haapalainen

Varte Oy:ssä on tehty nimityksiä toimintojen laadukkaan ja taloudellisen kannattavuuden varmistamiseksi. Varte-konsernin toiminta ja liikevaihto on kasvanut viimeisten vuosien aikana merkittävästi. Yhtiön tilinpäätös tilikaudelta 1.10.2020 – 30.9.2021 julkaistiin 17.12.2021. Liikevaihto päättyneellä tilikaudella oli noin 173 miljoonaa euroa, liiketuloksen ollessa 8,4 %.

Konsernin emoyhtiön Varte Oy:n organisaatioita on vahvistettu ja yhtiössä on tehty seuraavat nimitykset;

Varte Oy:n korjausrakentamisen johtajaksi on nimitetty Harri Katajala (DI) 3.1.2022 alkaen. Katajalalla on vahvat näytöt korjausrakentamisen tuotannon- ja kehityksen tehtävistä. Katajala siirtyy Vartelle Consti Korjausrakentaminen Oy:n palveluksesta.

Varte Oy:n asuntorakentamisen johtajaksi on nimitetty Marko Haapalainen (Ins AMK) 17.1.2022 alkaen. Haapalainen omaa pitkän taustan asuntorakentamisen tuotannosta ja sen johtamisesta. Haapalainen siirtyy Vartelle Skanskan asuntorakentamisen rakennuspäällikön tehtävistä.

Varten liike- ja toimitilarakentamisesta vastaa edelleen toimitilarakentaminen johtaja Mikko Sirviö (RI).

Miika Karjalainen on nimitetty projektipäälliköksi korjausrakentamisen yksikköön. Karjalaisen pääasialliset tehtävät ovat aluksi Kanavakadun projektilla suunnittelunohjaus-, hankinta- ja tuotannonsuunnittelutehtävät. Karjalainen siirtyy Vartelle NCC:n korjausrakentamisen hankintapäällikön tehtävistä.

 

Varte-harri-katajala
Harri Katajala

Varte-Marko-Haapalainen
Marko Haapalainen


(Edit 5.1.2022 Marko Haapalaisen työsuhteen alkamisajankohta.)

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte urakoi Suomen Keskuskodeille Jätkäsaareen 60 asuntoa

Varte 24.05.2024

Urakat

Varte Lahti urakoi TA:lle asuntoja Keravalle

Varte 22.05.2024

Urakat

Varte toteuttaa Heikkinen Yhtiöiden toimistotalon

Varte 20.05.2024