Siirry sisältöön

Kohde

TULOSSA KVARTSIHEIKKI

 

Asunto Oy Espoon Kvartsiheikki I

Osoite: Valkjärventie 7, 02130 Espoo
Rakennus: 5-kerroksinen asuinkerrostalo, pysäköintitalo
Asuntokoot: 1-5 huonetta
Tontti: Oma

Kohteen suunnittelussa on peruslähtökohtana ollut suunnitella tasokas asuinkohde. Suunnittelussa on kehitetty maankäyttöä ja uudisrakentamista siten, että se ottaa huomioon Tapiolan edustamat arvot ja  perinteet sekä rakentuu Tapiolan periaatteiden mukaisesti maiseman ja maaston ehdoilla ympäröivään rakennuskantaan ja mittakaavaan. 

Kaavakehityksen edetessä tämän hetken arvio on käynnistää Kvartsiheikki I:n ennakkomarkkinointi 2024 aikana. Valkjärventie 7 -kohteeseen on alustavissa suunnitelmissa suunniteltu rivi- ja paritalo asuntoja sekä kerrostaloasuntoja. Ensimmäisenä ennakkomarkkinointiin lähtee Kvartsiheikki I kerrostaloyhtiö, johon olemme suunnittelemassa tasokkaita asuntoja. 

Järjestämme ennen ennakkomarkkinoinnin aloitusta ennakkoesittely, jossa kerromme yhdessä arkkitehdin kanssa kohteesta. Lähetämme kutsun tilaisuuteen kaikille Varte-kotien uutiskirjeen Espoon-alueelta tilanneille. 

 

Ota yhteyttä!

MINNA HYYRYNEN

myyntipäällikkö, rakennuttaja-asiamies
044 333 2207
minna.hyyrynen@varte.fi

Minna Hyyrynen-rajattu
kvartsiheikki
Varte-sisustuskuva6
Varte-sisustuskuva4
Varte-sisustuskuva2
Varte-sisustuskuva1

 

 TILAA VARTE-KOTIEN POSTIA

Tilaa Varte-kotien uutiskirje, niin kerromme sinulle kun tämän ja myös alueella mahdollisesti muiden kohteiden  suunnittelut etenevät. Uutiskirjeen tilaajat pääsevät tutustumaan ja varaamaan asunnon ensimmäisenä, ennen kuin kohteen varsinainen ennakkomarkkinointi käynnistetään. 

Tilaa siis uutiskirje ja varmista, että pääset varaamaan juuri haluamasi asunnon. 

 

uutiskirjekuva

Tilaa Varte-kotien postia