Siirry sisältöön

Kohde

Uusia asuntoja ISON Kallahden PUISTON LAITAAN

HANKE: Asunto Oy Helsingin Kallahdenheikki

Suunnittelemme uusia kerrostaloasuntoja merelliseen ja luonnon läheiseen Helsingin itäiseen Meri-Rastilaan, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän merellistä tunnelmaa ja luonnonläheisyyttä. Tontin reunalta alkaa upea ulkoilualue ja puiden takaa avautuu suorastaan henkeäsalpaavat merimaisemat. Naapurustossa sijaitsevat myös uimaranta ja venesatama, mikä tekee Kallahdesta ihanteellisen asuinpaikan aktiiviselle ulkoilijalle.

Vastaa asumisen kyselyymme ja kerro, minkälaisen kodin Sinulle rakentaisimme. 

ONKO VERANNALLE TARVETTA KERROSTALOKODISSA?
Kallahdenheikin asuntoihin suunnitellaan ainutlaatuista Veranta-konseptia. Tämä merkitsee verannan tuomista osaksi kerrostaloasumista. Veranta on perinteisesti ollut keskeinen osa omakotiasumista, tarjoten tilan säilyttää suksia, juhlia ystävien kanssa, nauttia kirjoista tai nukuttaa vauva rattaisiin. Miten sinä hyödyntäisit tätä tilaa omassa arjessasi?

Haluatko varata ensimmäisten joukossa? Tilaamalla sivun alareunasta uutiskirjeen tai jättämällä kyselyn lopussa yhteystietosi, saat tietoa kun kohteen ennakkomarkkinointi käynnistyy ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa. 

Varte-asunto-asualisointikuva
Varte-Kallahdenheikki-alueilmakuva

Liity kohteen uutiskirjelistalle

Tilaamalla tästä uutiskirjeen, saat ensimmäisenä tietoa kohteen etenemisestä ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa kun kohteen ennakkomarkkinointi käynnistyy.

Miksi varte-kodit saavat nimen heikki?

Nimi Heikki löytyy kaikkien perheyhtiömme oman asuntotuotannon taloyhtiöiden nimistä. Koska olemme rakentaneet laadukkaita asuntoja jo vuodesta 1996 alkaen, Heikkejä on jo useita kymmeniä. Mutta miksi Varte-kotien taloyhtiön nimessä on mukana juuri Heikki?

Varte_Heikki_Koho_1920-1
Lue tarina Heikistä