Skip to main content

Hei

Lue varaussopimus sekä tutustu kohteen asiakirjoihin

Täytä sopimukselle tarvittavat tiedot

Hyväksy sopimus

Maksa varausmaksu

Varaussopimus voidaan tehdä vain yhdelle nimelle. Kaupantekoon mentäessä tarkistamme kauppakirjan kaikki osapuolet.

Otamme yhteyttä, kun kohteelle on saatu riittävästi varauksia ja päätös rakentamisen aloituksesta on tehty. Kun RS-valmius on saatu, sinulla on 2 viikkoa aikaa vahvistaa, etenetkö kaupantekoon tai palautammeko maksamasi varausmaksun takaisin ja vapautamme seuraavalle asunnon


Asunto numero:

Tyyppi:

1235218

Pinta-ala:

Kerros:

Velaton hinta:

Varaussopimus

Myyjä

Nimi:

Varte Oy (0974176-1)

Osoite:

Malmin kauppatie 8A, 00700 Helsinki

Puh:

029 080 4040

Varaaja

Nimi:

Osoite:

Puh:

Tarvitsetko apua?

Minna Hyyrynen

Minna Hyyrynen

myyntipäällikkö

minna.hyyrynen@varte.fi

044 333 2207

Tilinumero (mahd. varausmaksun palautukselle):

Sopimuksen kohde: , . Asunto nro:

Tällä sopimuksella Myyjä varaa ennakkomarkkinoinnin aikana edellä mainitun asunnon Varaajan ostattavaksi alustavin ehdoin. Varaussopimus perustuu kohteen ennakkomarkkinointiin, esite 4.10.2022, materiaaliesite 29.9.2022, hinnasto 28.9.2022 sekä esitteen ja hinnaston liite 28.9.2022. Sopimuksen vakuutena varaaja maksaa varausmaksun 5 vrk:n kuluessa varaussopimuksen allekirjoituksesta. Mikäli varausmaksua ei suoriteta, varaussopimus raukeaa.

Varaussopimus perustuu kyseessä olevan kohteen ennakkomarkkinointiin ja rakennushankkeen käynnistyminen edellyttää riittävän varausasteen syntymistä kohteen huoneistoihin. Lopullinen rakentamispäätös edellyttää noin 50 %:n varaustilannetta. Ennen osakekauppaa, varauksen kohteena olevaan hankkeeseen tulee saada RS-valmius. Kaupoille mentäessä varausmaksu huomioidaan ensimmäisessä maksuerässä osana kauppahintaa

Varsinainen osakekauppa tehdään RS-järjestelmän mukaisilla kauppakirjoilla välittömästi RS-sopimuksen voimaantulon jälkeen. Rakennusliike tarkentaa ja määrittää mahdollisen myöhemmin tehtävän kaupan ehdot. Rakentaminen on tavoitteena aloittaa 3-5/2023 ja rakennusaika on noin 12-14 kk rakentamisen aloittamisesta. Tarkempi aikataulu selviää kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

Varaajalla on oikeus purkaa varaussopimus ilmoittamalla siitä kirjallisesti myyjälle. Myyjä palauttaa varausmaksun varaajan pankkitilille kokonaisuudessaan, eikä sille makseta korkoa. Myyjällä on oikeus purkaa sopimus, mikäli varaaja ei sovi osakekauppoja 3 vk kuluessa RS-valmiuden saannin jälkeen. Sopimus on voimassa 4 kk sen allekirjoituksesta ja raukeaa, mikäli rakennuttaja päättää vetää kohteen pois markkinoinnista, sopimuksen voimassaoloaikaa ole sovittu jatkettavan tai sopimus on muuten irtisanottu päättyvän.

Minna Hyyrynen, Myyntipäällikkö, Varte Oy