Kotokortteli

Kotokortteliin tulossa monenlaisia koteja

Uusi, urbaani Kotokortteli nousee Keravan Länsi-Jaakkolan etelälaidalle, osoitteeseen Palopellonkatu 8–10. Kotokortteliin on tulossa kahdeksan komeaa ja kotoista 8–10-kerroksista asuintaloa. Varte aloitti rakentamisen vuoden 2020 alussa. Alueelle rakennettava ensimmäinen RS-talo on nimeltään Asunto Oy Keravan Palopellonheikki, jonka viereen nousee seuraavaksi RS-talo Asunto Oy Keravan Jaakkolanheikki.

Keravan Jaakkola kehittyy lähivuosina, kun entinen pienteollisuusalue uudistuu ihastuttavan vehreäksi ja urbaanin yhteisölliseksi asuinalueeksi. Kotokorttelissa rakennukset rajaavat sisäpihalleen vehreän keitaan, jossa voi nauttia ulkoilmasta ja vaihtaa vaikka kuulumisia naapureiden kanssa. Kotonaisvaltaisesti hyvää ja viihtyisää asumista nuorille aikuisille, lapsiperheille, senioreille ja kaikille muille – sitä Kotokortteli tarjoaa!

Kotokortteli
Kotokorttelin asemapiirros

TULOSSA 2021
Asunto Oy Keravan Palopellonheikki

Palopellonheikkiin valmistuu yhteensä 51 asuntoa 8 kerroksessa. Suunnitellut 1h–4h asuntokoot sopivat monenlaisiin elämänvaiheisiin. Kaikissa asunnoissa tulee olemaan oma lasitettu parveke. Ja mikä parasta: asuntoihin on mahdollista saada huoneistokohtainen jäähdytys. Yhtiön monipuoliset yhteiset tilat, kuten hyvin varusteltu kuntoiluhuone, tuo laatua ja mukavuutta asumiseen.

Kotokortteli
Palopellonheikin sisäpiha

TULOSSA 2022
Asunto Oy Keravan Jaakkolanheikki

Jaakkolanheikin suunnittelu on käynnistymässä. 9-kerroksinen Jaakkolanheikki kohoaa Palopellonheikin viereen. Ota yhteyttä nyt, jos haluat aivan omaa luokkaansa olevaa asuntosuunnittelua. Kiinnostaisiko esimerkiksi ylimmän kerroksen maisemat joka ilmansuuntaan? Niitähän olisi mukava katsella vaikka oman saunan lauteilta.

Kotokorttelin sisustuskuva
Kotokortteli

Kiinnostuitko?
Ota Ariin yhteyttä:

puh. 0500 244 550
ari.riikonen@varte.fi

Ari Riikonen

Haluatko lisää tietoa?
Tilaa Kotokorttelin uutiskirje.

Tilaa uutiskirje ja saat tietoa ennen muita! Uutiskirje informoi sinua, ennen kuin Palopellonheikin ja Jaakkolanheikin ennakkomarkkinoinnit käynnistyvät. Kerromme myös, miten Kotokortteli kehittyy ja kasvaa rakentamisen edetessä.

Tilaa uutiskirje

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Valitse tavat, joilla saamme olla sinuun yhteydessä:

Voit poistua halutessasi uutiskirjelistalta uutiskirjeen lopussa löytyvästä linkistä. Lisätietoa tietosuojaselosteesta löydät täältä.

Kotokorttelin ilmakuva