Siirry sisältöön

Kohde

RAKENNAMME UUSIA ASUNTOJA PÄHKINÄKORTTELIIN

Pähkinäkorttelia rakennetaan Pähkinärinteeseen keskeiselle sijainnille. Pähkinäkorttelinalue rajautuu Pähkinärinteentien, Lammaslammentien ja Pähkinänsärkijän väliin. Alueen vieressä on Pähkinänsärkijän puolella pientaloaluetta ja Pähkinärinteentien laidalla perinteistä 1960-1980 luvuilla rakennettua kerrostaloaluetta.

Käynnistimme uuden Pähkinäkorttelin rakentamisen 2020 loppuvuodesta. Pähkinärinteen keskeiselle sijainnille rakennetaan huolella suunniteltuja asuntoja arviolta vuosien 2021-2026 aikana. Kulttuurihistoriallinen Pähkinärinne on idyllistä miljöötä, jonka ytimessä on tärkeä ja varjeltu Lammaslampi.

Asuinalueena Pähkinärinne on rauhallista ja luonnonläheistä aluetta, jossa yhteydet julkisilla tai omalla autolla ovat erinomaiset. Pähkinärinteestä löytyvät hyvin päivittäiset palvelut esimerkiksi Pähkinärinteen ostoskeskus on korttelia vastapäätä sekä runkolinja 300 kulkee viereisen Lammaslammentien kautta.

Uusi Pähkinäkortteli tuo alueelle lisää elinvoimaa ja tarjoaa asumisen laatua elämiseen pääkaupunkiseudulla.

Tulossa uusi Aholanheikki

Käy tutustumassa Pähkinäkortteliin seuraavaksi rakennettavaan 6-kerroksiseen asuinkerrostaloon Aholanheikkiin jotka ovat omistusasuntoja.

Tämänhetkisen tiedon mukaan ennakkomarkkinointi aloitetaan loppu keväällä 2024.
 
Aholanheikki_julkisivu_muokattu
Varte-Pähkinärinne-korttelivisu-220930-1200x
Wuorionheikki_pähkinäkortteli

PÄHKINÄKORTTELI
RAKENNETAAN 2021-2026

VALMISTUNUT:

 • Asunto Oy Lammaslammentie, TA-asunnot
 • As. Oy Pähkinärinteentie, Lumo Kodit Oy.
 • Liikekeskus Alepa
 • Pysäköintilaitos

RAKENTEILLA:

 • As. Oy Vantaan Wuorionheikki, arvioitu valmistuminen elokuu 2024

TULOSSA RAKENTEILLLE OMISTUSASUNTOJA:

 • TALO C: Asunto Oy Vantaan AHOLANHEIKKI
  Arvioitu rakennusaika syksy 2024– Syksy 2025
 • TALO B: Asunto Oy Vantaan LAMMENHEIKKI
  Arvioitu rakennusaika Kevät 2025 – Kevät 2026
 • TALO A: Asunto Oy Vantaan PÄHKINÄHEIKKI
  Arvioitu rakennusaika Syksy 2025–Syksy 2026

 

 

 

Osallistu suunnitteluun 

Etsitkö uutta asuntoa Pähkinärinteen alueelta? Kerro meille mikä sinulle on tärkeää uudessa asunnossa. Huomioimme kohteita suunnitellessa saamamme vastaukset mahdollisuuksien mukaan. Haluamme rakentaa asuntoja, joissa asiakkaamme haluavat asua ja tulevat viihtymään.

Haluatko varata ensimmäisten joukossa? Kyselyn lopussa voi jättää sähköpostiosoitteesi meille, niin kerromme sinulle kun kohteen suunnittelu etenee ja pääset varaamaan uuden kodin ensimmäisten joukossa. Järjestämme myös ennen ennakkomarkkinoinnin alkamista asiakastilaisuuden missä kerromme kohteesta lähemmin. Lähetämme kutsun kaikille kohteesta postia tilanneille. 

TILAA UUTISKIRJE JA SAAT TIETOA

Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoa kun PähkinärinteenHeikki-asuntokohteet etenevät ja pääset myös varaamaan heti ensimmäisten joukossa.

Kerromme uutiskirjeessä heti kun uusimman RS-kohteen ennakkomarkkinointi alkaa ja pääset tekemään asuntovarauksen jo ennakkoon ennen kohteen varsinaisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Järjestämme myös asiakastilaisuuksia, joissa kerromme hankkeiden suunnittelusta ja etenemisestä.

Suunnittelemme Vantaan Pähkinärinteeseen uusia huolella suunniteltuja asuntoja. Suunnitteilla on erikokoisia 1-4 huoneen asuntoja. Kun teet asuntokaupat heti rakentamisen alussa pääset vaikuttamaan asuntosi pintamateriaaleihin.

Tilaa siis uutiskirje ja pääset varaamaan jo ennen kuin varsinainen ennakkomarkkinointi käynnistyy.

 

 

LIITY KOHTEEN UUTISKIRJELISTALLE

Vantaan Pähkinäkortteli