Siirry sisältöön
Aholanheikki

Aholanheikki

Pähkinärinne - Vantaa Kohde Suunnittelussa

RAKENNAMME UUSIA ASUNTOJA PÄHKINÄKORTTELIIN

Pähkinäkortteli rakennetaan Pähkinärinteeseen keskeiselle sijainnille. Pähkinäkorttelinalue rajautuu Pähkinärinteentien, Lammaslammentien ja Pähkinänsärkijän väliin. Alueen vieressä on Pähkinänsärkijän puolelle pientaloaluetta ja Pähkinärinteentien laidalla perinteistä 1960-1980 luvuilla rakennettua kerrostaloaluetta.

Käynnistimme uuden Pähkinäkorttelin rakentamisen 2020 loppuvuodesta. Pähkinärinteen keskeiselle sijainnille rakennetaan huolella suunniteltuja asuntoja noin vuosien 2021-2026 aikana. Kulttuurihistoriallinen Pähkinärinne on idyllistä miljöötä, jonka ytimessä on tärkeä ja varjeltu Lammaslampi.

Asuinalueena Pähkinärinne on rauhallista ja luonnonläheistä aluetta, jossa yhteydet julkisilla tai omalla autolla ovat erinomaiset. Pähkinärinteestä löytyvät hyvin päivittäiset Pähkinärinteen ostoskeskus on risteyksestä vastapäätä ja tulevan runkolinja 300 kuljee viereisen Lammaslammentien kautta.palvelut kuten K-Supermarket ja apteekki.

Uusi Pähkinäkortteli tuo alueelle lisää elinvoimaa ja tarjoaa asumisen laatua elämiseen pääkaupunkiseudulla.

Osallistu suunnitteluun 

Etsitkö uutta asuntoa Pähkinärinteen alueelta? Kerro meille mikä sinulle on tärkeää uudessa asunnossa. Huomioimme kohteita suunnitellessa saamamme vastaukset mahdollisuuksien mukaan. Haluamme rakentaa asuntoja, joissa asiakkaamme haluavat asua ja tulevat viihtymään.

Haluatko varata ensimmäisten joukossa? Kyselyn lopussa voi jättää sähköpostiosoitteesi meille, niin kerromme sinulle kun kohteen suunnittelu etenee ja pääset varaamaan uuden kodin ensimmäisten joukossa. Järjestämme myös ennen ennakkomarkkinoinnin alkamista asiakastilaisuuden missä kerromme kohteesta lähemmin. Lähetämme kutsun kaikille kohteesta postia tilanneille. 

Varte-Pähkinärinne-korttelivisu-220930-1200x
Wuorionheikki_pähkinäkortteli

PÄHKINÄKORTTELI
RAKENNETAAN 2021-2026

TULOSSA RAKENTEILLLE:

TALO D: Asunto Oy Vantaan WUORIONHEIKKI
Arvioitu rakennusaika Kesä 2023–Kesä 2024

TALO C: Asunto Oy Vantaan AHOLANHEIKKI
Arvioitu rakennusaika Kevät 2024– Kesä 2025

TALO B: Asunto Oy Vantaan LAMMENHEIKKI
Arvioitu rakennusaika Syksy 2024– Syksy 2025

TALO A: Asunto Oy Vantaan PÄHKINÄHEIKKI
Arvioitu rakennusaika Kevät 2025–Kesä 2026


RAKENTEILLA:

As. Oy Lammaslammentie, TA-asunnot. Arvioitu valmistuminen maaliskuu 2023.
As. Oy Pähkinärinteentie, Lumo Kodit Oy. Arvioitu valmistuminen joulukuu 2023.

Liikekeskus Alepa. Valmistuminen joulukuu 2023

Pysäköintilaitos, rakennusaika kevät 2023 - joulukuu 2023

Varte_Heikki_Koho_1920-1

Miksi Varte-kodit saavat nimen heikki?

Nimi Heikki löytyy kaikkien perheyhtiömme oman asuntotuotannon taloyhtiöiden nimistä. Koska olemme rakentaneet laadukkaita asuntoja jo vuodesta 1996 alkaen, Heikkejä on jo useita kymmeniä. Mutta miksi Varte-kotien taloyhtiön nimessä on mukana juuri Heikki?

Lue tarina Heikistä

TILAA UUTISKIRJE JA SAAT TIETOA

Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoa kun PähkinärinteenHeikki-asuntokohteet etenevät ja pääset myös varaamaan heti ensimmäisten joukossa.

Kerromme uutiskirjeessä heti kun uusimman RS-kohteen ennakkomarkkinointi alkaa ja pääset tekemään asuntovarauksen jo ennakkoon ennen kohteen varsinaisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Järjestämme myös asiakastilaisuuksia, joissa kerromme hankkeiden suunnittelusta ja etenemisestä.

Suunnittelemme Vantaan Pähkinärinteeseen uusia huolella suunniteltuja asuntoja. Suunnitteilla on erikokoisia 1-4 huoneen asuntoja. Kun teet asuntokaupat heti rakentamisen alussa pääset vaikuttamaan asuntosi pintamateriaaleihin.

Tilaa siis uutiskirje ja pääset varaamaan jo ennen kuin varsinainen ennakkomarkkinointi käynnistyy.

 

 

LIITY KOHTEEN UUTISKIRJELISTALLE

Vantaan Pähkinäkortteli