Siirry sisältöön
Yhtiö

Varte luovutti Vehon hyötyajoneuvokeskuksen Vantaalla tilaajalleen

Aivan Vehkalan aseman läheisyyteen, osoitteeseen Vehkalantie 8-14 rakennettiin Vehon uusi hyötyajoneuvojen lippulaivamyymälä, joka on pohjoismaiden suurin.

Varte

Veho-Vehkala(2021-10)-12

Varte Oy on luovuttanut Vehon konserniyhtiölle Lemiro Oy Ab:lle Vantaan Vehkalaan rakennetun Vehon uuden hyötyajoneuvokeskuksen. Aivan Vehkalan aseman läheisyyteen, osoitteeseen Vehkalantie 8-14 rakennettiin Vehon uusi hyötyajoneuvojen lippulaivamyymälä, joka on pohjoismaiden suurin.

”Tämä Vehon hyötyajoneuvokeskuksen urakka oli meille merkittävä projekti ja se saatiin vietyä hienosti alusta loppuun asti. Suuri kiitos hyvästä työmaan johtamisesta kuuluu kohteen vastaavalle työnjohtajalle Andrei Sibirskille,” kertoo Varten toimitilarakentamisesta vastaava Mikko Sirviö.

Vehkalaan rakennettiin myymälä- ja huoltotiloja sekä muita hyötyajoneuvomyyntiä palvelevia tiloja kaikkiaan yli 12 000 brm2. Rakennetun tontin koko on noin 10 hehtaaria ja alueen ulkopuoliset työt pysäköintipaikkoineen olivat urakassa myös merkittävät.

”Projekti työllisti oman työnjohto-organisaatiomme lisäksi merkittävän määrän alihankkijoita ja tavarantoimittajia. Hanke oli iso ja ainutlaatuinen, jossa sijainti ja valmis tontti helpottivat rakentamisen etenemistä,” korostaa kohteen työpäällikkö Pasi Blom.

Vehkalan hyötyajoneuvokeskuksen rakentaminen alkoi viimevuoden elokuussa ja kohde luovutettiin 5.11. tilaajalleen. Luovutus oli onnistunut ja tilaaja tyytyväinen.

Lisätietoja: Varte Oy, Mikko Sirviö, johtaja toimitilarakentaminen, p. 040 723 1885, mikko.sirvio@varte.fi

Veho-Vehkala(2021-10)-12

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Urakat

Varte Lappeenranta Eskolanmäen liikuntahallin pääurakoitsijaksi

Varte 17.04.2024

Varte-Sakara-A-talo
Projektit

Sakara 2:n A-talo valmistui Helsingissä

Varte 09.04.2024

Varte-Valon-kone
Projektit

Case: Valon Kone

Varte 08.04.2024