Varte rakentaa Keskolle K-Supermarketin ja Onninen Express -myymälän | 27.10.2021

Varte rakentaa Keskolle K-Supermarketin ja Onninen Express -myymälän

Varte Oy ja Kesko Oyj ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien Espoon Mikkelään rakennettavaa liiketilakiinteistöä. Varte rakentaa Keskolle osoitteeseen Teirinsyrjä 2B K-Supermarketin ja Onninen Express -liikemyymälän.

Kohde käsittää yhteensä noin 7 200m² laajuisen rakennuksen, johon tulee noin 2 500m² laajuinen K-Supermarket ja noin 4 700m² laajuinen Onninen Express -myymälä. Varten urakka sisältää kohteen rakennustekniset työt. LVIA, SPR-, Sähkö ja kylmälaiteurakat toteutetaan erillisinä sivu-urakoina.

-Espoon Mikkelään rakennettava liiketilakiinteistö tulee palvelemaan alueella monipuolisesti. Hienoa, että löysimme urakkaan tarmokkaan kumppanin kuten Varte. Yhteistyö on lähtenyt eteenpäin oikein hyvin, kertoo Keskon rakennuttajapäällikkö Petri Jäppinen.

-Olemme hyvin tyytyväisiä, että pääsemme toteuttamaan Keskolle yhteistyössä tätä liiketilarakennusta. Tämän liiketilakiinteistön rakentaminen on hyvää jatkumoa Varten toimitilahankkeille, kertoo Varten toimitilarakentamisen johtaja Mikko Sirviö.

Työt tontilla käynnistyvät maanrakennustöillä marraskuun alusta 2021 ja hanke valmistuu marraskuussa 2022.

 

Lisätietoja
Varte Oy, Mikko Sirviö, johtaja toimitilat, p. 040 723 1885, mikko.sirvio@varte.fi
Kesko Oyj, Petri Jäppinen, rakennuttajapäällikkö, p. 040 96508, petri.jappinen@kesko.fi