6.9.2019 Avialogis- Logistiikan tiloja parhaalle paikalle Kehä III varrelle

Kätevästi kohteeseen – Kehä III kupeeseen

Varten ja Aberdeen Standard Investments yhteishanke, logistiikkarakennus Avialogis https://www.avialogis.fi/ rakennetaan logistisesti loistavalle paikalle, kehä III varrelle, vain 6 kilometrin päähän Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Tulevassa asemakaavassa on rakennusoikeutta teollisuus-, varasto- ja toimistorakennuksille 40 000 km², ja 80 000 m² tontilla mahtuu liikkumaan. Lisäksi LPA-alueen yhteydessä olevalle osuudelle tulevassa asemakaavassa tulee rakennusoikeutta 2000 km², mikä mahdollistaa myös liiketilan rakentamisen.

Pohja-alaltaan 25 000–30 000 m² logistiikkakeskukseen on mahdollista toteuttaa  läpihengittävä logistiikkavarasto ja sen yhteyteen kolmikerroksinen pääkonttori. Toimisto- ja sosiaalitiloja toteutetaan tarvittava määrä.

Varastorakennus voidaan toteuttaa ns. yksipuolisena, pohjapinta-alaltaan 35 000 m² suuruisena. Vaihtoehtoisesti tontille voidaan toteuttaa myös noin 20 000 m² suuruinen terminaalirakennus. Lisäksi LPA-alueen yhteyteen on mahdollista toteuttaa erillinen 1000–2000 m² rakennus toiminnan mukaan.

Mikko Sirviö
Hankepäällikkö
020 773 9420
mikko.sirvio@varte.fi