16.8.2019 Korjausrakentamisen kohde Ruusulankatu 4 on luovutettu tilaajalleen

Korjausrakentamisen kohde Ruusulankatu 4 luovutettiin 2.8.2019 Veroosio Oy:lle.

Helsingin Töölössä sijaitsevassa hanke oli linjasaneeraus ja perusparannusurakka. Kohteessa valmistui asuntoja yhteensä 45 kpl, joista 39 kpl oli vanhoja ja 6 kpl kokonaan uusia. Työmaa alkoi joulukuun alussa 2018. Työmaan kokonaiskesto oli 8kk, joka on kyseisen urakan laajuudessa tehtyyn perusparannukseen haasteellisen tiukka.

Yhtiön kellarikerroksen talopesula, tekniset tilat ja irtaimistovarastot muutoskorjattiin ja uusittiin. Talotekniikka uusittiin viemäreiden, käyttövesien ja sähkön osalta kokonaan. Ilmastointi on yhä perusparannuksen jälkeen pääosin painovoimainen, lukuun ottamatta asuntoja, joihin tehtiin koneellinen ilmanvaihto poistoilman osalta. Lämmitysjärjestelmä rakennettiin uusien asuntojen osalle. Kylpyhuoneet uusittiin kauttaaltaan, keittiöt sekä seinä- ja lattiapinnat uusittiin. Kohteen parvekkeet kunnostettiin.

Työmaalla työskenteli työnjohdossa vastaava työnjohtaja Jarmo Reinikainen, työnjohtaja Marja Kelloniemi ja vanhempi työnjohtaja Tuomas Kahela.

Luovutus tilaajalle oli onnistunut!

Lisätietoja: Varte Oy, Tuomas Juvonen työpäällikkö, korjausrakentaminen, p.040 170 2743, tuomas.juvonen@varte.fi