12.5.2017 Varte Oy rakentaa ATT:lle asuntoja Helsingin Pukinmäkeen

 

 

 

 

 

Varte Oy allekirjoitti 12.5.2017 urakkasopimuksen Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT:n kanssa koskien 153 asunnon rakentamista. Helsingin Pukinmäkeen rakennettavaan kohteeseen rakennetaan 3 kerrostaloa, joissa on yhteensä 8 porrashuonetta. Kerrostalot ovat 5. kerroksisia, joiden ullakkotiloissa varastoja, konehuoneet ja saunaosastot. Lisäksi rakennetaan 1.kerroksinen piharakennus, jossa väestönsuoja. Huoneistoala kohteessa on yhteensä 9 440 m2

Asunnot tulevat kahteen eri yhtiöön, Helsingin kaupungin asunnot Oy:lle (HEKA) vuokra-asuntoja ja Helsingin Asumisoikeus Oy:lle (HASO) asumisoikeusasuntoja. Helsingin kaupungin organisaatio Asuntotuotantotoimisto vastaa kaupungin asuntotuotannon rakennuttamisesta. Kohteen vastaavana työnjohtajana toimii Esa Haavasoja. Veroton urakkasumma on n. 24 milj. €. Kokonaisuudessaan kohteen odotetaan valmistuvan kesällä 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:
Varte Oy, Jarkko Ilkka varatoimitusjohtaja, p. 040 519 0174, jarkko.ilkka@varrte.fi

Avainsanat: ,